Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
adolfo01 #2507 üzenetére
Ne yuotubon nézd. Ha ott nézed akkor half ou v. sbs legyen, a többi nem lesz jó. Az igazi 3D a Blu-ray 3D.
A szemüveged jól működik, nem kell folyton nyomni a gombot, Simán bekapcsolod, zödre vált, ugyanez kikapcsoláskor. A szemüveg dobozán szerepelnie kell az RF jelzésnek, akkor Bluetoothos. -
blakey
titán
válasz
adolfo01 #2501 üzenetére
Elindítasz egy filmet, a szemüvegen a gombot nyomva tartod, elkezd villogni (piros/zöld), elvileg kapcsolatba lép a tv-vel, útána egyszer kell megynomni a bekapcsoláshoz és egyszer a kikapcsoláshoz. Elemet tettél bele? Ellenőrízted, hogy jók-e az elemke? Nekem az egyik nem volt jó.
Bekapcsolás esetén sötétebb lesz a szemüveg és 3D esetén minden a helyére kerül. -
virkir
veterán
válasz
adolfo01 #1616 üzenetére
Mint írtam szoftveresen egy hulladék sajnos a tv.
Buta mint a tök a belső lejátszója, gyenge, lassú a beépített wifi, úgy akad a menü mint egy ötéves androidos lowend telefon, xar a panel betekintési szöge.
A képminősége viszont árkategóriájában szvsz nagyon jó, főleg amire nekem kell. Sima analóg sd adásokat nagyon jól jeleníti meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest