Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Megmondom őszintén, nem nagyon értem, hogy hogy nem megy ki a hang a lapitopiból?
Nézem az Avatárt Trinity verzióban (egyébként ki ez, hogy mindenki rá hívatkozik?) és röhögve kimegy a DD és a dts hang is.
Nálam (külső, 4 terkás vincsi, USB-vel a lapira, lapi összekötve HDMI-vel a 640-esel)
1. (primkó) lapin elindítom a filmet (MPC-HC) és nézem a TV-n kihangosítva 3 D-ben
2 (picit XXI. sz.-ibb mód) Maradva a fenti összekötésnél, de már hálózatban, a vinyö hálózati meghajtóként kijelölve + a TV Média lejátszóján nézve szintén a 2 fenti sáv egyikén hallgatva.
(a kettes változat talán ez azért jobb, mert automatikusan átkapcsol 3D-be az SBS filmem és ott folytatja, ahol előzőleg abbahagytam, még kikapcsolás esetén is)Ja az USB 1 és USB 2 közötti különbség: ma megtudtam hogy mind kettő kiadja ugyan az 5 V feszkót. De nem uolyan mA teljesítménnyel. Ez lehet a dolgok nyitja, az első olyan kis Ampert ad ki, hogy az 500-as 2,5"-ost vinyót nem tudja felpörgetni. Kéretik az erre kijelölt pld 2-es USB portot használni tápnélküli vinyók esetében.
-
Technoman
őstag
OK, próbáld csak ki, kíváncsi vagyok, hogy müxik-e így.
Este nekem se hajtotta meg USB 1-en az 500-as WD Mybookomat (a tipikus jelenség: felpörgeti, villog a LED -mint ha adatolvasás folyna- kattogtatja az olvasófejet) Az USB 2-ön meg röhögve működött (a miértet már leírtam) -
Tsunami73
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest