- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Akkor lesz elérhető amikor s Panasonic elérhetővé teszi. Elvben nem kell hozzá frissítés csak a tiltást kell feloldani a Pana részéről, ha német régióra állítod akkor máris van Netflixed, pl. A többi gyártó már elérhetővé tette, nem kellett frissíteni, csak úgy megjelent.
-
Ferenczi Áko
addikt
Valami ilyesmire tippeltem én is.. Pár napja újraformáztam a Hdd-t, és utána másoltam vissza a filmeket.. A sample videókat töröltem és a tv mégis látja, viszont elérési útnak valami dbxbrejdbfbes mappát ír ki, ami nem látszik a winyón ha laptopra kötöm még úgy sem, hogy megjelenítem a rejtett mappákat.. :/
-
kezo0
addikt
Na, kipróbáltam, és nálam teljesen jól működik az 5100-as, csak kár ezért a be nem hajtható szárért. Szétszedni inkább nem szeretném minden használat után, mert szerintem pont a második szétpattintásnál törne el... Vagy a harmadik újbóli összepattintásnál.
A másik dolog, ami picit zavaró: nagyon figyelni kell rá, hogy használat után nehogy elfelejtse kikapcsolni az ember, ugyanis bekapcsolt állapotban nem villog a tetején a pici LED, ahogy a Pana szemüvegen, így pusztán külső ránézésre nehéz eldönteni, hogy most épp ki van-e már kapcsolva, vagy még be (a shutter egyből kikapcsol, amikor a nézett képen megszűnik a 3D-s tartalom, de úgy tűnik, a szemüveg ilyenkor még bekapcsolva marad, szóval gondolom, valamennyire tovább fogyasztja az elemet, amíg nem kapcsoljuk ki manuálisan a szemüveget).
De hát ezért az árért ez ilyen, kiegészítő szemüvegnek jó lesz – csak tudnám, hova tegyem, amikor nem használom. -
Flashget
félisten
Ha tudsz 3100-ast vegyél esetleg ebayen (itthon már nem valószínű, hogy kapsz mert 2011-es tv-hez adták még 2012-ben gyártották).samsung esetében tök mindegy mi a verzió szám maga a lényeg a 3D lencse egy és ugyanaz csak a keret nem amibe rakják. Én is a 3 éve kapott szemüveget használom a tavalyi tévéhez amit ahhoz adtak 5100-at a dobozába visszaraktam olyan szinten gagyi.
-
yvsmad
őstag
A szabvány véglegesítésekor nincs még kész széria típus a polcon, a prototípusokat most tesztelgetik. Azon sem csodálkoznék, ha a csúcs lejátszók kivételével a többiek még nem tudnák a szabványt 100%-osan. Mert ugye a BD piac nem túl nagy, az árakkal nem lehet elszállni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest