Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
asanotadanob #4407 üzenetére
Ezt kerestettem vele. Sajna nem látom a fiókját ő meg még ehhez is anti.
-
bobsurf
őstag
válasz
asanotadanob #4226 üzenetére
néztem, automatán volt.
kipróbáltam a másik 2 opciót is, de nem láttam sok változást. -
Z10N
veterán
válasz
asanotadanob #3966 üzenetére
En is a hetvegen frissitettem bios-t a htpc-nel, de nekem tovabbra is ugyan olyan. Amiert pedig frissitettem tovabbra is csinalja htpc-nel
-
blakey
titán
válasz
asanotadanob #3966 üzenetére
Erről van szó, nem rossz a pana tv.
-
superg
senior tag
válasz
asanotadanob #3957 üzenetére
-
Z10N
veterán
válasz
asanotadanob #3957 üzenetére
Igen. Mondtak, hogy a vezerloszoftverrel van a baj. A problemat pedig pontosan igy tapasztaltam. Amugy ez meg nagyobb gond, mert ki lehetne javitani, de nem teszik. Viszont a hdmi-vel tovabbra is gond van a dvb-t-nel.
-
oszy
veterán
válasz
asanotadanob #3947 üzenetére
Szóval hiába fizetnék elő nem találok magyar nyelvű filmeket?
-
szigpet1982
csendes tag
válasz
asanotadanob #3896 üzenetére
Még nem, de ha nem küldöm vissza akkor leírom a részleteket, mert van mit mesélnem.
Most tesztelem aztán majd beszámolok. Elöljáróban annyit, hogy ez a tv vagy visszaküldött volt vagy kiállítási darab, de origiként adták. -
mufi
senior tag
válasz
asanotadanob #3823 üzenetére
Olyan erős, hogy pl nappal ha fehér háttér van akkor sötét színű ott ahol jelöltem. Nem nagyon, nem fekete, hanem inkább mintha szutykos lenne a kép...megpróbálok fényképeket csinálni...
-
Z10N
veterán
válasz
asanotadanob #3861 üzenetére
Kulfoldi forumokon is panaszkodtak. Ugy latszik szeriatol fuggetlenul gond van vele. A Pana-nal a hdmi szabvanyt valahogy elneztek. Mivel nekem csak a tv van rakotve, ezert eleg zavaro, hogy hozni kell egy monitort, ha a biosban akarok allitani valamit. Amugy nalam Ubuntu boot-nal is csinalja, utana mukodik.
-
Z10N
veterán
válasz
asanotadanob #3777 üzenetére
Detto ugyanez (Kaveri APU). Tehat amig a bios alol fut csikoz, miutan atveszi a win megy szepen. Csak ugye igy a biosba nem tudok semmit csinalni. Egyertelmuen a tv hibaja, mivel rakotottem a monitort es mikozben ott a biosban vagyok a tv-n nem latszik semmi. A problema a hdmi jellel kapcsolatos, de semmit nem tudtam allitani ezugyben, se a tv-n, se a bios-ban.
Tobb forrasbol is teszteltem. Apu-hdmi, vga-hdmi, vga-dvi.
-
szigpet1982
csendes tag
válasz
asanotadanob #3849 üzenetére
Amúgy azt sem értem hogy az első CS630 amit visszavittem, annak standby-on narancssárga volt a lámpája, ennek amit kaptam cserébe meg piros. Ez mitől lehet. Nem volt narancssárga ledjük vagy mi?
-
szigpet1982
csendes tag
válasz
asanotadanob #3849 üzenetére
Ezek után már nem biztos hogy visszaviszem, főleg hogy úgy terveztem hogy ha ez nem lesz jó akkor Sony W705C veszek. De hát írtad hogy a Sony is szarakszik.
-
szigpet1982
csendes tag
válasz
asanotadanob #3846 üzenetére
Szia!
Mi volt a bajod a Sonyval?
-
avalanche73
csendes tag
válasz
asanotadanob #3832 üzenetére
Köszönöm a leírtakat!
Még ha sportot nem is nézel rajta
, azért a képével (színek, kontraszt, utánhúzás, stb téren) elégedett vagy?
Van olyan tartalom, aminél gyengébben teljesít? -
rsf
senior tag
válasz
asanotadanob #3776 üzenetére
DLNA-hoz nem kell jelszó!
Először én is a média lejátszót választottam ki. Ilyenkor nem kér jelszót és a twonky miatt a külső feliratok nem működnek. Ugyanez volt a WDTV Live-ommal is.
De ha a Média kiszolgálót választom a TV-n akkor minden ok.
Amúgy azon lehetne vitatkozni, hogy most melyik a samba és melyik a DLNA.
Én a megállapításaimat arra alapozom, hogy a WDTV-nél akkor volt külső felirat ha a lejátszás windows hálózati megosztásokon-t választottam és beírtam a felhasználónév/psw párost.
De próbaként kikapcsolhatom a twonky-t a NAS-on akkor ki kell derülnie melyik melyik.
Üdv. -
gameresboy
aktív tag
válasz
asanotadanob #3594 üzenetére
VLC playerrel nézzük a filmeket, valamint a filmek mkv formátumúak.
A VLC playerben nem találtam "kadenciahelyes" lejátszási beállítást.
Az Info gombot megnyomva 1080i-t, illetve 60 Hz-et mutat.
Akadás csak a TV-re kiadott képnél figyelhető meg, monitornál nem jelentkezik. -
Dave567
addikt
válasz
asanotadanob #3571 üzenetére
Hát sajnálom a dolgot, tényleg drágák a Pana szemüvegek, ha tudsz feltétlenül kérj kölcsön valakitől.
-
blakey
titán
válasz
asanotadanob #3573 üzenetére
A szemüveg cseréje valószínűleg nem fogja megoldani. Nekem AS640-em van és ott olyan minimális az áthallás, hogy írhatnám azt is, hogy nincs, Samsung szemüveget használok. Ha van lehetőséged akkor kérj kölcsön egy gyári szemüveget, hogy megbizonyosodj afelöl, hogy megéri-e vagy sem.
-
blakey
titán
válasz
asanotadanob #3571 üzenetére
Az nem jó ha van áthallás. Külső lejátszóval vagy belsővel?
-
Dave567
addikt
válasz
asanotadanob #3564 üzenetére
Nekem is volt ilyennel problémám, de a crosstalkra gondoltam, melyiknél jelentkezik, mert nekem a felezettnél fordult elő.
-
Picur123
csendes tag
válasz
asanotadanob #3562 üzenetére
Szia,
én is pont ilyet vettem! Tegnap üzemeltem be és brutálisan jó a képminőség fekete/fehér kontraszt az valami eszméletlen! De mintha én is észre vettem volna, hogy a jobb felső sarokban egy picit átüt a világítás...de hát ez van, várok vele legalább egy hónapot aztán ha rosszabb lesz majd visszaküldöm. Regisztráltam, így már 5 év gari van rá.
Engem az érdekelne, hogy ilyenkor érdemes lefuttatni valamilyen tesztet a TV-n, hogy ha van pixelhiba, azt észrevegyem? Szerinted érdemes kalibráltatni a TV-t? Megírnád a pontos beállításokat a képminőségre amiket te használsz? -
Dave567
addikt
válasz
asanotadanob #3562 üzenetére
Korrekt beszámoló.
Azt megkérdezhetem, hogy milyen 3d-s anyaggal etetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest