- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
WuDu
tag
Mennyit gondoltál a palmért?
-
mattheus
őstag
tudnátok segíteni, hogy hol lehet teljes Palm-os programokat letölteni ? Naptár, játék stb. A hivatalos oldalakat ismerem, de ott általában demok vannak. HA tud ilyen oldalakat vki azt leírná vagy elküldené nekem mailben ??? Köszi
-
mattheus
őstag
válasz
Papa-Georgo #8 üzenetére
Szia! Nekem is egy ilyen Palm-om van. Azt szeretném Tőled kérdezni, hogy tudnál nekem küldeni 1-2 olyan web címet ahol jó programokat lehet letölteni ;)
-
Papa-Georgo
senior tag
Cím magáért beszél, várom az ajánlatokat! :DD
-
Papa-Georgo
senior tag
Noss, a Palm még mindig eladó, az áron pedig megtudunk alkudni, ha érdekel!
-
Papa-Georgo
senior tag
nyuff
-
Papa-Georgo
senior tag
nuff
-
Papa-Georgo
senior tag
nupp...
-
Papa-Georgo
senior tag
Bocs persze, mert az meg a Fater Ipaq-ján van ugye.... SD PERSZE
hát igazából olyan 30körül re gondoltam
Amúgy nem bolti, mert nem oitt vettem ,''kézalól'' van de makulátlan nála csak ''állt'' mert van egy másikja.
Kérd meg aztán add meg vmi címemet vagy elérhetőséget és megbeszéljük! -
atus
senior tag
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
Az egyik ismerősömet lehet, hogy érdekli, holnapra megkérdezem. Milyen árra gondoltál konkrétan?
A CF slot meg ugye elírás, és SD-t (SDIO) akartál írni helyett? Kártya van hozzá? Kamionról pottyant példány, vagy boltban vetted? -
Papa-Georgo
senior tag
Hali!
Nos lenne itt egy eladó Palm m505. Nemmintha nem lennék megelégedve vele, csak anyagi ''válságba'' kerültem ami kicsit túlzás de most eladnám, ha megvewszi vki. Nos amit tud az viszonylag elég sokminden. 65ezer szín, infra, cf és mmc bővítőhely.Van hozzá egy rakat progi is ha kell bár ezeket mind lelehet tölteni. Lehet vele mindenfélét távirányítani meg netelni is támogatja a Bluetooth bővítést is akit érdekel esetleg.
Van hozzá HotSync kábel USB-s ami tölt is.Az akksija sokat bír, keveset volt használva jó állapotban van vigyáztam rá. Jó kis puska is órákra ha áttöltrik az anyagot rá!
Najó, akit esetleg érdekel úgyis tudja nagyjából miről van szó.
Akit érdekel szóljon!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged