Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Az AC1200GU -mon jelenleg 3.4.3.9L-101_da8a271 firmware van. Érdemes ezt frissíteni és ha igen, melyikre?
Most csak azt veszem észre, hogy olyan rohadt lassan jön be a konfig felület. A szoftveres újraindítás nem oldotta meg, lehet. De lehet áramtalanítás majd megoldja.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem a tied van fent, hanem a "hivatalos". Ez a verzió 3.4.3.9L-101_d39fd1f és ezt tenném fel: rt-n56u_3.4.3.9L-101_da8a271
-
V.Stryker
nagyúr
Jelenleg 3.4.3.9L-101 van fent. Erre simán a frissebbet rá lehet rakni, vagy jobb reset és újra konfigolni?
-
V.Stryker
nagyúr
Hát néha hülyéskedik. Pl. a kamerarendszer furcsán megy távoli elérésben... élőkép nem jön át, felvétel igen.
Ma hazaérve a sonos hangfalakra kitettem egy rádióadót, pár perc után az egész rendszer elérhetetlen volt és leállt a lejátszás.Mindkét esetben elsőre a routert indítottam újra és mindkét esetben meg is oldotta a problémát. Wifi-s és vezetékes eszközök vegyesen.
UPnP le van tiltva, nem tudom összefügg-e.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
V.Stryker
nagyúr
Van rá mód, hogy beállítsak valami időzítést, hogy heti egyszer újrainduljon a router? Padavan firmware.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a tanácsot.
Kikapcsoltam. Ha valami nem megy, majd nyihogok újra. De remélhetőleg minden rendben lesz. Amúgy így pár hétre visszavetítve, ez az 1200GU Padavan firmwarrel nagyon beváltotta a reményeimet.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De kiállította be? miért kell törölni? Normális ez az állapot vagy valami beállítást kíván?
-
V.Stryker
nagyúr
A Padavannak nincs valami pluginja, amivel a wifi hálózatokat lehet scannelni, hogy melyik milyen csatornán van ?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
No a legújabb padavannal belőttem a routert, minden működik. Kivéve,hogy elég nagy a ping ... ha rámegyek egy linkre, pl. itt a ph oldalon valamelyik másik topikot választom, akkor van egy másodperc késés. Sebesség mérésnél 4ms a ping és jó sok száz mega a sebesség.
Hol kell a wan dns címeket megadni? nem találom. Talán ha belövöm őket 8.8.8.8 -ra akkor jobb lesz.
Illetve hol tudom rezerválni az ip-t egyes eszközöknek? azt se találom, vagy nem értem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pont így van, ahogy leírtad. Wifit letiltom, amíg a routerrel gyakorlatozom. amúgy mindenre igen a válasz.
Mindegy. elengedem. holnap asszonyt megkérem hozza haza a céges wines notiját.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt kapom, az előbb egy progival próbáltam,ugyanez. Kiadom a put parancsot, akkor lekapcsol az addig villogó állapotjelző led és nem történik semmi.
cd: not a directory: /Users/vantsa/Downloads/RT-AC1200GU_3.4.3.9L-101-d39fd1f_with_MC 2/RT-AC1200GU_3.4.3.9L-101-d39fd1f.trx
vantsa@Vantsa-MacBook-Air ~ % cd /Users/vantsa/Downloads/1
vantsa@Vantsa-MacBook-Air 1 % tftp 192.168.1.1
tftp> binary
tftp> put 1.trx
Transfer timed out. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, a tűzfal be sincs kapcsolva, minden úgy van beállítva, ahogy a restoration tools írja, meg amit itt is írtak. Lassan villog a led, stb.
TFTP-n csak úgy fel kell tölteni és kész?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha csak egy macbook van és nem játszik a hivatalos asus progi, akkor hogy tehetem fel a firmwatet? Vezetékes lan megoldható.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Oké, már értem. Az hittem, hogy ez a padavan gyerek csinálgatja és néhányan pár pluginnel kiegészítik.
Nem is gondoltam, hogy a főzött romok kora után már a routerek szoftvereit is felhasználok moddolják. 
Abban segítetek, hogy honnan vagy kitől szerezhetnék egy könnyített, Lite szoftvert vagy valaki tud és hajlandó segíteni?
Összességében az alap router funkciókat szeretném, csak jobb minőségben, mint a gyári firmwarrel (sok az eszköz). De nem kell se torrent, se más ilyen extra. DDNS azért jó ha van benne, de alapból az sem kell. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
attilav2
üzenetére
Köszönöm, megnézem.
Igazából arra gondoltam a fw verzió kapcsán, hogy biztosan van egy relatíve hibátlan, amivel optimálisan működik a router és nem kell frissítgetni, nincsenek hiányosságai. Gyakran van, hogy az újabb, nem feltétlen jobb.Illetve az összefoglalóban a linkelt fw-nél is a linken ott egy FW, de nem jellemző , hogy lenne egy readmi fájl, hogy mihez van és mit tartalmaz. Sőt, leginkább egyet láttam, nem többet, ilyenkor meg egy changelog se lenne rossz.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Lassan megérkezik az Asus AC1200GU router és ahogy olvastam nem is érdemes küzdeni a gyári firmware-el, hanem ez a Padavan, ami mindent kihoz belőle.
Látom az összefoglalóban nincs különösebb leírás a telepítésére. Ha jól értem, akkor annyi a dolgom, hogy csökkentett módba teszem a routert és a gyári firmware flashelő progival rátöltöm a padavant? Ezen kívül van teendő vagy van valahol normális leírás erről?
Továbbá melyik verziót ajánljátok erre a típusú routerre és honnan tölthetem le, ami nem valami gyanús kínai, adathalász moddolt?

Beállításoknál vannak ajánlott beállítások? másik topikban olvastam ilyen USA-ra állítást...

Nagyon extra igények nem kellenek. VPN nem kell, ddns-t tudja a synology nas... viszont pár ip kamera miatt van állandó forgalom, illetve kb 20 - 22 eszközt kéne kiszolgáljon. Aminek kell a sávszél az vezetéken van, gigabites switchel... Viszont stabilnak kéne lennie, nem ledobálni az eszközöket, amiket a T Sagemcomja csinál wifin...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kikapcsoltam. Ha valami nem megy, majd nyihogok újra. De remélhetőleg minden rendben lesz.

Bár közben van egy fél megoldás...na de akkor is.