- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikinda2
tag
válasz
erikke17 #4632 üzenetére
Érdemes legalább néhány évente a firmware-t újra felírni és teljes visszaállítást végezni, mert képes az NVRAM a neve ellenére felejteni. Saját tapasztalatom is volt ezzel kapcsolatban. Sokáig nem használt, döglött RT-N56U routert csak nagyon nehezen sikerült újraélesztenem. Vannak leírások hogyan kell a helyreállítást megtenni. Nem kell feltétlenül az asus firmware-t felírni, írhatod a padavan-t is.
-
-
-
válasz
erikke17 #4428 üzenetére
Szép! 114 napról találtam én is saját képet, de lehet ez még nem saját készítésű fw volt, akkoriban még ritkábban cseréltem. Most, hogy magamnak fordítok, már nem szokott ennyi lenni, általában 1-2 hónap után cserélek, most is épp 32 nap 22 óránál tartok.
Azért nekem Tomato-val is volt 1+ éves uptime-om, RT-N18U-val, de főleg az RT-N12 D1-el, mert azt csak AP módban használtam egy távolabbi szobában, és azon nem frissítettem mindig a firmware-t, már pedig az esetek nagy részében ezen szokott elbukni a dolog.
Szóval egyikre sem panaszkodom.
-
attilav2
őstag
válasz
erikke17 #3911 üzenetére
100.100.125.24 Carrier grade NAT, a telekom üfsz-nél vetesd ki magad a NAT-ból.
-
attilav2
őstag
válasz
erikke17 #3895 üzenetére
Ha optikád van a telekomnál akkor tudsz az asussal betárcsázni, sokan erre a pppe passtrough beállítást használják a telekom routerében, mert az iptv miatt nem lehet bridge módba tenni, ha nincs iptv-d megpróbálhatod az üfsz-el bridge-be tetetni, de ez egyeseknek nem sikerült, akkor marad a passtrough mód. Ha koaxos telekom akkor azthiszem nincs se bridge se passtrough mód, akkor legegyszerűbb a telekomos eszközben dmz-be tenni az asus-t.
-
-
-
válasz
erikke17 #3842 üzenetére
Ezt felteheted rá: RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-4cf065d0ba_with_MC.zip
Minden működik benne, téglázni pedig nem tudod, mert az asus-okban ott van a tftp recovery mód, amit a gyári restoration tool is használ.
-
válasz
erikke17 #3840 üzenetére
Szia!
Padavan fw-ben nincs reklámblokkoló, legfeljebb ha utólag telepítesz rá valamit. Vannak ilyen scriptek szerte a neten, én személy szerint sosem próbáltam egyiket se.
Telepíteni ugyanúgy kell mint a Tomato-t, recovery mód, és ASUS Firmware Restoraton Tool.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest