- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
hardline #4581 üzenetére
Sajnos már nem találok én se, visszanézni pedig nem tudom, mert sokszor hozok létre egyszeri vásárlásokra AliExpress fiókokat a Welcome Deal miatt, és ez is egy ilyennel lett megvéve. Mondjuk arra emlékszem, hogy akkor is csak egy eladónál találtam. Visszanézve a routerben 2024-09 hó óta van mentve az adatforgalmi statisztika, szóval valamikor szeptember első felében érkezhetett meg. Olcsó nem volt, valami 18k HUF volt az ára, bár ha azt nézem, hogy 4-5-6 évvel ezelőtt is 10-12k körül vettük ezeket, plusz rászámolom az azóta érvényes inflációt, akkor nem is olyan vészes. Sokáig vártam, hátha lesz valami értelmes vasra Padavan vagy Tomato, de hiába, ez meg kiszolgál engem még pár évig, az biztos. Úgy néz ki még épp időben léptem.
-
Gyurka6
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest