- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hardline
üzenetére
Sajnos már nem találok én se, visszanézni pedig nem tudom, mert sokszor hozok létre egyszeri vásárlásokra AliExpress fiókokat a Welcome Deal miatt, és ez is egy ilyennel lett megvéve. Mondjuk arra emlékszem, hogy akkor is csak egy eladónál találtam. Visszanézve a routerben 2024-09 hó óta van mentve az adatforgalmi statisztika, szóval valamikor szeptember első felében érkezhetett meg. Olcsó nem volt, valami 18k HUF volt az ára, bár ha azt nézem, hogy 4-5-6 évvel ezelőtt is 10-12k körül vettük ezeket, plusz rászámolom az azóta érvényes inflációt, akkor nem is olyan vészes. Sokáig vártam, hátha lesz valami értelmes vasra Padavan vagy Tomato, de hiába, ez meg kiszolgál engem még pár évig, az biztos. Úgy néz ki még épp időben léptem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max - Silver - 128GB - ÚJ - Biztosító által cserélt
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest