- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hívószám-hamisítás
- Google Pixel topik
- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hardline
üzenetére
Sajnos már nem találok én se, visszanézni pedig nem tudom, mert sokszor hozok létre egyszeri vásárlásokra AliExpress fiókokat a Welcome Deal miatt, és ez is egy ilyennel lett megvéve. Mondjuk arra emlékszem, hogy akkor is csak egy eladónál találtam. Visszanézve a routerben 2024-09 hó óta van mentve az adatforgalmi statisztika, szóval valamikor szeptember első felében érkezhetett meg. Olcsó nem volt, valami 18k HUF volt az ára, bár ha azt nézem, hogy 4-5-6 évvel ezelőtt is 10-12k körül vettük ezeket, plusz rászámolom az azóta érvényes inflációt, akkor nem is olyan vészes. Sokáig vártam, hátha lesz valami értelmes vasra Padavan vagy Tomato, de hiába, ez meg kiszolgál engem még pár évig, az biztos. Úgy néz ki még épp időben léptem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciás Zalman házak!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest