Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyors kérdés:
Azt tudja-e valaki, hogy az "új" repoból fordított, átírt start.sh script esetén mikor és melyik file indítja a firmware trx file összeállítását?Bővebben:
Tegnap éjjel megpróbálkoztam egy 101-es fw fordítással, de a "megszokott dolgaimat" beletettem volna abba is. Meg is találtam egy scriptet azt hiszem a /padavan-ng/trunk/stage almappában build_firmware.sh néven (vagy valami hasonló, bocs, de ezt most csak emlékezetből írom melóhelyről), amiben kikerestem azt a részt amikor törli majd újra létrehozza a /padavan-ng/trunk/romfs mappát, ide be is tettem egy pause-t, majd amikor megállt a futás be is másoltam oda a szokott dolgaim, de érdekes mód a Linaro verzióval ellentétben ez belenyúlt oda, és törölt file-okat, így meg ugye semmit sem ér az egész. Konkrétan az /opt/lib mappát törölte, amit nem is értek miért zavarta, hisz alapból az /opt mappa üres az fw-ben. A Linaro féle repóból dolgozó alap prometheus script az fw összeállítása előtt mindig megáll, és bekéri a jelszavamat. Ekkor szoktam bemásolni a saját dolgokat, majd ezután kb. ~1 perc múlva végez is, a módosított script viszont ilyet nem csinál, az egyből pakolja össze az fw-t, és csak akkor pause-ál, amikor már kész a trx image file.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest