Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
z123456789
üzenetére
Network service filternél a port range-t, ha üresen hagyod, akkor gondolom minden Porto jelenti (ami egyébként 1-65535). Protokollt szintén nem tudom mire engedi állítani, de both (tcp+udp) lenne a legjobb. Ha mindenképp választani kell, akkor felvehető 2 szabály is, egyik tcp, másik udp. A küldött logjaid alapján egyébként udp forgalom megy.
A LAN címet nem tudom, hogy üresen hagyhatod-e, mert ugye a teljes lan-nak tiltani kellene, mivel épp az a baj, hogy nem tudod, honnan indul a forgalom.
A logokban egyébként a cél IP tartományt érdemes nézni, vagy a saját iptables parancsba beillesztett log prefixet.
Azt, hogy az iptables parancs működik-e úgy tudod ellenőrizni, hogy egy gépről pl. ping-eled a kérdéses tartományt. Vagy böngészőben megnyitod az adott IP-t. De lehet, hogy hamarabb megfogja a jól beállított service filter, vagy ahogy korábban írtam, -A helyett -I kell a parancsba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest