- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
z123456789
üzenetére
Network service filternél a port range-t, ha üresen hagyod, akkor gondolom minden Porto jelenti (ami egyébként 1-65535). Protokollt szintén nem tudom mire engedi állítani, de both (tcp+udp) lenne a legjobb. Ha mindenképp választani kell, akkor felvehető 2 szabály is, egyik tcp, másik udp. A küldött logjaid alapján egyébként udp forgalom megy.
A LAN címet nem tudom, hogy üresen hagyhatod-e, mert ugye a teljes lan-nak tiltani kellene, mivel épp az a baj, hogy nem tudod, honnan indul a forgalom.
A logokban egyébként a cél IP tartományt érdemes nézni, vagy a saját iptables parancsba beillesztett log prefixet.
Azt, hogy az iptables parancs működik-e úgy tudod ellenőrizni, hogy egy gépről pl. ping-eled a kérdéses tartományt. Vagy böngészőben megnyitod az adott IP-t. De lehet, hogy hamarabb megfogja a jól beállított service filter, vagy ahogy korábban írtam, -A helyett -I kell a parancsba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest