- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam normálisan néz ki:

Igaz én mint írtam korábban, prometheus nélkül fordítottam le. Ez úgy néz ki hogy leklónoztam gittel a mahtab repót, (git clone https://gitlab.com/mahtabctg/padavan-ng) lesz egy padavan-ng mappa. Belépsz a toolchain mappába és lefuttatod a ./build_toolchain.sh -t (ha minden függőség fenn van le buildeli a toolchaint, nálam W11-es WSL alatt kb 34 perc alatt megvolt). Átlépsz a trunk mappába cd ../trunk , itt tetszőleges editorral szerkeszted a .config fájlt, aminek az eleje Mi-R3G-nél így néz ki:
Ezután a szokásos módon kikommentezed # azokat az opciókat amik nem kellenek, alapból szinte minden be van jelölve, így érdemes gyomlálni.
Majd futtatod a ./build_firmware.sh -t, és ha kész akkor az images könyvtárban lesz a kész fw, de írja is a folyamat végén hova tette pontosan a trx-et, kimásolod magadnak biztonságos helyre. Ha új fw-t akarsz buildelni akkor ./clear_tree.sh -t futatod majd ismét szerkeszted a .config fájlt, és értelemszerűen ha kell megváltoztatod a gyártót router típusát, egyéb paramétereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- Próba
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest