- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam normálisan néz ki:

Igaz én mint írtam korábban, prometheus nélkül fordítottam le. Ez úgy néz ki hogy leklónoztam gittel a mahtab repót, (git clone https://gitlab.com/mahtabctg/padavan-ng) lesz egy padavan-ng mappa. Belépsz a toolchain mappába és lefuttatod a ./build_toolchain.sh -t (ha minden függőség fenn van le buildeli a toolchaint, nálam W11-es WSL alatt kb 34 perc alatt megvolt). Átlépsz a trunk mappába cd ../trunk , itt tetszőleges editorral szerkeszted a .config fájlt, aminek az eleje Mi-R3G-nél így néz ki:
Ezután a szokásos módon kikommentezed # azokat az opciókat amik nem kellenek, alapból szinte minden be van jelölve, így érdemes gyomlálni.
Majd futtatod a ./build_firmware.sh -t, és ha kész akkor az images könyvtárban lesz a kész fw, de írja is a folyamat végén hova tette pontosan a trx-et, kimásolod magadnak biztonságos helyre. Ha új fw-t akarsz buildelni akkor ./clear_tree.sh -t futatod majd ismét szerkeszted a .config fájlt, és értelemszerűen ha kell megváltoztatod a gyártót router típusát, egyéb paramétereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest