- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
trance89
üzenetére
Tényleg szinte ugyanaz, de - ahogy írtad - pl. 5 gigán 80Mhz helyett 160Mhz sávszéllel is tud adni, amiről az R3G csak álmodik. Jelenleg a helyzet az, hogy sikerült végre beüzemelnem, de nem volt eccerű. Pedig az előző AC2100 okosítása simaliba volt. Viszont a firmware amit csináltál elképesztően nagy segítség, és az már csak "hab a tortán", hogy a teljes siker érdekében a harmadik sört is meg kellett innom!
A firmware fordítás ügyében - ha nem gond - meg foglak keresni privátban, mert csak az R3G-hez csináltam saját verziót, és ehhez nem tudom hogy kell. Jelenleg a teljes itthoni hálózat áttervezésén / megújításán dolgozom, valszeg az R3G lesz a fő router, ami a net-kapcsolatról meg pár dologról gondoskodik, és emeletenként egy-egy AC2100 fog működni AP módban, persze, csak ha összejön, de miért ne jönne össze!?
Aztán majd később jöhetnek az ax támogatású routerek is.
Azért ez így jóval olcsóbb, mint egy Ubiquiti Unifi rencer, főleg, amíg a wifi generációváltás (ax szabvány, wifi6, wifi6e 6Ghz stb.) le nem tisztul és elérhető árúvá nem válik. Egyébként csak egy plusz infó, hogy az R3G "csak" 64 fixen kiosztott IP címet tud kezelni, ebbe a korlátozásba tegnap futottam bele. Köszönöm a segítséget srácok! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A firmware fordítás ügyében - ha nem gond - meg foglak keresni privátban, mert csak az R3G-hez csináltam saját verziót, és ehhez nem tudom hogy kell. Jelenleg a teljes itthoni hálózat áttervezésén / megújításán dolgozom, valszeg az R3G lesz a fő router, ami a net-kapcsolatról meg pár dologról gondoskodik, és emeletenként egy-egy AC2100 fog működni AP módban, persze, csak ha összejön, de miért ne jönne össze!?
Aztán majd később jöhetnek az ax támogatású routerek is.