Hirdetés
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
trance89
üzenetére
Tényleg szinte ugyanaz, de - ahogy írtad - pl. 5 gigán 80Mhz helyett 160Mhz sávszéllel is tud adni, amiről az R3G csak álmodik. Jelenleg a helyzet az, hogy sikerült végre beüzemelnem, de nem volt eccerű. Pedig az előző AC2100 okosítása simaliba volt. Viszont a firmware amit csináltál elképesztően nagy segítség, és az már csak "hab a tortán", hogy a teljes siker érdekében a harmadik sört is meg kellett innom!
A firmware fordítás ügyében - ha nem gond - meg foglak keresni privátban, mert csak az R3G-hez csináltam saját verziót, és ehhez nem tudom hogy kell. Jelenleg a teljes itthoni hálózat áttervezésén / megújításán dolgozom, valszeg az R3G lesz a fő router, ami a net-kapcsolatról meg pár dologról gondoskodik, és emeletenként egy-egy AC2100 fog működni AP módban, persze, csak ha összejön, de miért ne jönne össze!?
Aztán majd később jöhetnek az ax támogatású routerek is.
Azért ez így jóval olcsóbb, mint egy Ubiquiti Unifi rencer, főleg, amíg a wifi generációváltás (ax szabvány, wifi6, wifi6e 6Ghz stb.) le nem tisztul és elérhető árúvá nem válik. Egyébként csak egy plusz infó, hogy az R3G "csak" 64 fixen kiosztott IP címet tud kezelni, ebbe a korlátozásba tegnap futottam bele. Köszönöm a segítséget srácok! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A firmware fordítás ügyében - ha nem gond - meg foglak keresni privátban, mert csak az R3G-hez csináltam saját verziót, és ehhez nem tudom hogy kell. Jelenleg a teljes itthoni hálózat áttervezésén / megújításán dolgozom, valszeg az R3G lesz a fő router, ami a net-kapcsolatról meg pár dologról gondoskodik, és emeletenként egy-egy AC2100 fog működni AP módban, persze, csak ha összejön, de miért ne jönne össze!?
Aztán majd később jöhetnek az ax támogatású routerek is.