Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Megvan az OpenWrt kísérletezésem első áldozata, a régi wrt160nl -em. Azthittem túlélte a 15.05.1-ről 19.07.3-ra frissítést, a frissítés után még bebootolt, alap dolgokat állítottam csak be, jelszavat és ssh elérést, semmi mást, majd elraktam, ma próbálnám ki és nem érzékeli a lan portra dugott kábelt, nem jön létre a link
A wan portot érzékeli, ha bedugom a kábelt világít. Na készülhetek életem első debrick-jére. Még jó hogy vettem egy 1200GU-t tarteléknak, mert az AC57U-n az Owrt-vel időnként kísérletezek, guest wlan-t állítottam be, második nekifutásra sikerült a leírás szerint megcsinálni
Dchard szerint fejlődő pályára állhat az Owrt az 5-ös kernelre és a DSA architektúrára átállással. Lehet hogy a DSA segít majd utolérni NAT sebességben a padavant?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux haladóknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 26
- Viccrovat
- Egy notebook, ami követ téged...
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A wan portot érzékeli, ha bedugom a kábelt világít. Na készülhetek életem első debrick-jére. Még jó hogy vettem egy 1200GU-t tarteléknak, mert az AC57U-n az Owrt-vel időnként kísérletezek, guest wlan-t állítottam be, második nekifutásra sikerült a leírás szerint megcsinálni