Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
LiteCross91
üzenetére
mivel broadcom procis routerek ezert nincs es nem is lesz rajuk, padavan csak mediatek soc-al szerelt eszkozokre elerheto de azok kozul is csak nemelyikre
(#1047) rErEaT
ha valaki kideriti a 2.4/5g wifi gpio kivezeteseinek a szamat es megossza velunk akkor ujrabuildelhetem es tokeletes lesz, bar ketlem hogy ez a 2db led barmiben akadalyozna a hasznalatot
en mondjuk eppen annak orulok ha semmi nem villog a routeren, ezert is lottem ki minden led-et a MI-R3G routeremen, ne villogjon nekem a tv mogott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Micro Four Thirds
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest