Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom itt is lehet érdekes dolgokat olvasni, remélem nekem ennél se lesz semmi problémám.
Mondjuk az kész vicc, hogy Vintedes cucc feladásához be kell menni egy kijelölt pontra (én hülye automatához mentem, mert azt hittem ugyan úgy fel lehet adni mint a többinél
). Ahogy olvasgattam ha magad készítesz egy feladást és úgy akarod feladni automatából az sem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mini-ITX
- Ford topik
- Formula-1
- NVIDIA® driverek topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk az kész vicc, hogy Vintedes cucc feladásához be kell menni egy kijelölt pontra (én hülye automatához mentem, mert azt hittem ugyan úgy fel lehet adni mint a többinél
). Ahogy olvasgattam ha magad készítesz egy feladást és úgy akarod feladni automatából az sem egyszerű.