- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #54 üzenetére
A román betűkkel nem lesz baj, telefonos elérhetőség van csak.
A finom 85%-os magyar lakosságú kisvárosomban amennyit én gyakorlok román szöveget..vááj.. írásban nem lenne baj.. remélem nem kötnek valami pszichoszart a vonal másik végére, hogy lássuk csak mennyire igaz, amit mondok..
Wish me luck, emberek. -
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #51 üzenetére
Na most tudom, hogy ez már az én kreativitásomra hárulna, de mondd el, hogy fogalmazzak.
Íme egy sketch:
Összelőttem a gépet, minden helyben volt, probálom indítani, egyet rezzen a venti, s ennyi. Megállt. Szuprátensziúne de lá szúrszö. Hmm? -
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #48 üzenetére
Protectia Consumatorului, ha szó szerint fordítom.
Az szerepel, hogy nem felelősek a hddn az elveszett adatért, nem megfelelő hűtés miatt okozott kárért, ütés, felszerelési hiba, FESZÜLTSÉGINGADOZÁSÉRT, stb. Ez utóbbi ''fluctuatii ale tensiunii de alimentare''-ként szerepel.. Hmm.. ez asszem nem volt, a táp volt, s kész.
Apropó: normális körülmények között proci-ram nélkül mi történik?
mod: most látom, hogy a belinkelt részben írsz a feszültségingadozásról.
[Szerkesztve] -
DeadMeat
nagyúr
válasz
venember83 #46 üzenetére
Tap altal okozott kart max a biztosito fizeti ki neked,a bolt nem sajna.
cruocitaeTenyleg nem volt nalatok tegnap/ma mostansag vihar villamokkal meg minden egyebbel?Azt esetleg meg beprobalhatod ha van a kecotokra biztositas -
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #46 üzenetére
Elhiszem, majd igyekszem is hivatkozni ezekre a jogszabályokra. (hálás lennék ha a recepciós csaj hitetlenkedése ellen tudnál adni erre hivatalos forrást)
Még néhány dolog, mielőtt telefonálnék:
1. mondjam azt, hogy pucéran indítottam, vagy azt, hogy volt proci meg ram meg minden?
2. mivel érveljek amellett, hogy a táp a hibás, és nem a proci, ram, én?
3. említsem a telefonban az égést, vagy mondjam azt, hogy egyszerűen nem indul? (a garilevélben azt írja, hogy égési nyomok esetén esik a gari) -
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #41 üzenetére
A lapon bézikelli nem volt amit rövidre zárni. Semmi se volt rajta, csak a két áramkábel, meg a bekapcs gombok. (Q-connectorral, de az úgyis mindegy)
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #39 üzenetére
Szóval a táp kifingatta. Hmm. Fellapozzuk gyorsan a magyar-román szótárt a kifingatás román megfelelőjéért. Amúgy meg.. ha a táp fingatta ki.. akkor a táppal van baj, nem?
És ÉN köttem a tápra, szóval ÉN fingattam ki. Legalábbis Romániában (máshol nem tudom). Ha a táp, amit tőlük vettem, kifingatott egy alaplapot, amit szintén tőlük vettem, szerinted cserélik a mobot is? -
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #30 üzenetére
A táp is onnan van.. ..
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #19 üzenetére
Érdemes még valami procival próbálkozni, vagy a lap már úgyis sérült, és inkább kérjek egy újat?
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #16 üzenetére
Erdélyi bizony, szóval Bukarest nem opció. Nem érné meg. ''FAN Courier''-rel jött, de szerintem meg lehet egyezni, hogy a postán menjen.
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #7 üzenetére
Tudom, hogy ez banális, de mondj egy számot, hogy milyen esélyeim vannak
-
cruocitae
csendes tag
válasz
venember83 #7 üzenetére
Voltak kis olyan csavarok, amiknek az egyik vége a házba ment, a másik meg lyukas volt, azon keresztül fogattam rá a lapot.
Az Antec könyvecskéje szerint a fura kis csavarok ''brass''-ból vannak, ami legjobb tudásom szerint bronz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest