Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy 531-es 3.0GHZ es procim és BIOS-ban felhúzom 3.15 ig addig simán stabil ugy hogy a feszültség auto-n van de ha már 3.2 re felteszem betölti az xp-t de rögtön le is fagy!
Szal szerintetek mit kéne csinálnom? -
Hoffer
őstag
Hali!
Köszi a segítséget! Most egyenlőre így járatom 660-on a procit pedig 3.1Ghz-en és meglátjuk mi lesz! De azt már észrevettem, hogy a fifa 07-be belépek és kb. 3 perc eltelte után kiírja hogy a program hibát észlelt ezért leállt de ez lehet nem a tuning miatt van mert minden más progi rendesen fut nem fagy meg semmi!
-
Hoffer
őstag
Hali Superman!
Azt olvastam hogy neked 531-esed volt! Az lenne a kérdésem, hogy meddig volt teljesen stabil alapfeszen?? -
Hoffer
őstag
-
Hoffer
őstag
Hali!
Most a ram fesz 1.85V akkor mennyivel többet adjak neki?? És a ram speednél mennyire állítsam, ne legyen több 667-nél?? És ha mondjuk majd húzom a procit akkor ez a mem speed érték maradjon ennyin és csak a proci sebességét állítsam csak feljebb és az FSB
RAM arány pedig legyen mindegy?? -
Hoffer
őstag
válasz
robyeger
üzenetére
És szimplán az nem lehet a hiba hogy mivel nekem a kártyán két DVI kimenet van a monitoromé meg csak sima analóg és átalakítóval használom és e miatt van ez az egész?? Mert amikor játéknál elmegy a kép ami ritkán van csak meg ez az egész csak ritkán van, akkor hangba hallom, hogy a gép tovább dolgozik mert tölti tovább a játékot és csak a monitor kapcsol ki! Meg ez a monitor nem egy uj darab szal gyanakszom hogy a monitor lehet a hibás vagy az átalakító miatt ilyen!
-
Hoffer
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy mostanság van olyan nekem, hogy ha bekapcsolom a gépet és miközben tölti az xp-t a monitor egyszer csak kikapcsol és csak ujraindítással lesz ujra képe! Mondták hogy ez lehet azért is mert a proci vagy a memória túl van húzva! Na már most nekem az alaplapom csak 667 MHZ-et tud de 800 MHz- es ramjaim vannak bent! A BIOS-ban mennyinek kell ilyenkor lenne a mem speed nél ha manuális állítom be? Mert ha 800 akkor azt a ram tudja csak az alaplap már nem vagy nem így van? Mert most levettem 650 re és így most a cpu-z mem speednek 325 MHZ et ír! ez így jó?
-
Hoffer
őstag
Hellosztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a cpu-z ben megnéztem és a memóriáim 200 Mhz en működnek és a FSB
RAM 1:1 van! A procim egy 3.0 ghz es p4 es! Az hogy lehet hogy csak 200 mhz en mennek? Jah és 800 Mhz-eim vannak benne szal nem értem.. hogy tudnám akkor csak a memória sebességét átállítani hogy a proci maradjon 3.0 Ghz-en? 
-
Hoffer
őstag
OK! Akkor a 3 közül először azzal kezdem hogy csak a procit húzom! Igen alapból 800 on van! És mondjuk mennyit kell emelni ahoz hogy a cpu speed olyan 3.2 körül legyen?? 810 re vagy mennyire?? És akkor ennél a memória mhz-e az magától állítódik?? És akkor ha mondjuk majd beállítottam az uj qdr-t akkor mentsem el az értékeket és akkor lépjek be windows-ba??
És a videokari a PCI sebességet hol kell beállítani 33.33-ra?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hoffer
őstag
Köszi a multkori linket a proci tuningról! De még nem minden világos teljesen ugyhogy eltudnád bővebben mondani hogy mit hogy kell és hol? Meg hogy a feszt milyen arányban kell emelni meg ilyen dolgok!És hogy így intel hűtővel hol van az a határ ami még biztoságos, hány fok?

-
Hoffer
őstag
Hello!
Szerintetek létezik az hogy a procim nem bírja már a 3.2 Ghz-et?? Mert alapon 3.0 Ghz, ez egy P4 531-es! És feltettem 213X15-re és nem bírta és újraindult! Vagy csak valamit nem jól csináltam??
-
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hello!
Köszönöm a segítséget működik be tudtam kapcsolni minden ok mégegyszer nagyon THX!
Most akkor megpróbálom BIOS-ból tuningolni!
Szerintetek sima eredeti Intel procihűtéssel tuningolak vagy elöbb vegyek rá egy Zalmant?? -
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
OK! Köszi a segitséget kiprobálom!
Hát addig jutottam hogy a gép rendesen sipol egyet hogy minden ok és utánna megáll és fekete képernyö!
Mér az ai booster miért nem jo egyébként?
Mit ajánlasz? -
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy az ai booster ben a proci sebességét beállitottam 3.3 Ghz re alapbol 3.0 Ghz-es és ahogy beállitottam megfagyott a progi de minden más rendesen futott tovább de gondoltam hogy nem hagyim igy mivel nem tudtam visszavenni az értékeket és gondoltam hogy tulmelegszik ezért ujrainditottam és innentől kezdve be sem tudom kapcsolni most a gépet eljutok egy drabig de utánna fekete képernyő vagy egyszerűen csak nem kapcsol be a monitor! Tudnátok segiteni hogy mit kéne csinálnom?? Mert a BIOS ba sem tudok belépni ugyhogy nem tom mit kéne csinálnom...! Légyszi segitsetek! THX!

-
Hoffer
őstag
Hellosztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy hol tudnám a BIOS ba a proci és a memória tuningolását végrehajtani és, hogy hogyan kell??
Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest