Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Ai boostert az életben ne jusson eszedbe mégegyszer használni!
Különben csak egy ötletem lenne, hogy mit lehetne csinálni... Az alaplapon elvileg van egy olyan nevezetű jumper (továbbiakban csak ''pöcök''), ami visszaállítja alapra a BIOS-t. Részletes leírását az alaplapod kézikönyvében talász, de röviden talán el tudom mondani a lényeget. A pöcök elvileg CLRTC névre hallgat. A default BIOS-beállítások visszaállításához ezt kell csinálni: gép áramtalanít, de nagyon | alaplapon nagy elemszerű, kerek, fémszínű képződményt ki kell szedni a helyéről (különben tényleg egy elemről van szó, de ez most részletkérdés) | a pöcköt a 3 rúd másik oldalára kell áthelyezni, hogy a másik végén lévő és a középső rúdacskát zárja | pöcök vissza az eredeti helyére | elemszerű képződmény vissza | áram vissza | gép bekapcs.
Ha ez nem segít, akkor nincs több ötletem a leírtak alapján. Esetleg sípol a gép? Pontosan meddig sikerült eljutni a bootoláskor?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest