Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Hi all!
Igazából AMD-s tulaj vagyok, de mivel ez egy nagy tuning topik, ezért inkább ideírtam be.
Nos lenne egykét általános kérdésem.
Tuningban járatos vagyok, magam is sikerült 290mhz-es FSB-t elérnem a 2800+ Palermo magos CPU-val.Csak az lenne a nagy kérdésem, h ez mennyire károsítja a processzort, ha hosszabb távon működik így(azzal tisztába vagyok, ha rájönnek a garanciaszervízben akkor bukta garancia, mivel nem általános használatban volt
)?Minden stabil a proci ígyis keveset fogyaszt, és hagyom 44-45 fokra melegedni, annál tovább nem(venti bekapcsol).Jut eszembe: CPU-nak kell egyfajta hőmérsékleti minimum, h jól működhessen?
Azonkívül még kíváncsi lennék, h egy tuningolt proci, tegyük fel 1600MHz Gyári, és 2GHz-re felhúzom, akkor számítási teljesítményben utoléri a gyári alapból ilyennek járatott CPU-t(általánosságban!)?Ma meg is néztem h 23%-os órajel emelésnél elértem multimédia számításban is 23%-os növekedést(+-1%).
köszönöm előre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)?Minden stabil a proci ígyis keveset fogyaszt, és hagyom 44-45 fokra melegedni, annál tovább nem(venti bekapcsol).Jut eszembe: CPU-nak kell egyfajta hőmérsékleti minimum, h jól működhessen?