Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loretto
veterán
válasz
Windows NT
üzenetére
Érdekes módon csak az intel oldalán van 256k L2, sanszos hogy elírás, ha más oldalakon beírod az sspec számot (SL7L5), mindenhol 1 mega.
-
Loretto
veterán
válasz
Windows NT
üzenetére
Ilyenről nem hallottam, prescott 1Mb L2 cache. Képet töltsd fel pl ide: [link], majd a direkt linket szúrd be, esetleg küldd el mailban ha nem megy.
-
Loretto
veterán
válasz
oregcsóka
üzenetére
Nem hinném hogy a ram vetne gátat akkora fsb-nél. Próbáld meg single chanelben, hátha, minden legyen auton. Sajna nem ismerem a lap biosát, de ha 115-s fsb-n ezt produkálja, akkor elég necces lesz. Antituning lap?
Érdemes lenne csak a minimális hw környezetet indítani, esetleg adni feszt a procinak, amennyiben lehetséges ez. -
Loretto
veterán
válasz
Gergo_pet
üzenetére
Pci-e lapon nem fog találni agp/pci opciót

#300: 168-as fsb ---> memónak 336, neked meg 3200-as memod van, amnek kutya kötelessége a gyárilag garantált 200-as fsb-t bírnia. Ha nem tuningramról van szó, akkor 2.8v, de nézd meg hogy melegszik-e, a nw magos cpunak def.feszültsége 1.52v, én 1.57-nél nem adnék többet. A memóriák chipenként változóak, nem lehet megmondani mennyit megy, persze vannak tuning chipek, winbond, samsung tccd, de például nekem 3 infineon BT-5 chip ment 480-500 körül.
xlaci: tedd 100-ra, de konfigot érdemes lenne feltűntetni. -
Loretto
veterán
válasz
supernova78
üzenetére
Az nem olyan vészes, ha nem megy feljebb nem kell izgulni, esetleg havonta pasztázni.
-
Loretto
veterán
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
H2O, vagy Coolink U8 120, Tr xp 120, Zalman 9500, Scythe Ninja a léghűtők közül.
-
Loretto
veterán
Több toleranciát ha kérhetetek. Tudom... de akkor is.
-
Loretto
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
14x200-at fix 21es szórzóval nem fogsz csinálni.

Akkor a procinak lenne ott a vége?