- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
az alaplapom Asrock P4i65G. biosban szinte semmit nem lehet állítani.
2x512 400mhz-s Kingmax ramok vannak a gépben, teljesen egyformák, mennek dual-ban. azt nem tudom, hogy kürülbelül meddig lehet tuningolni őket, de szerintem inkább az alaplappal lesz a gáz. azért a ramoknak egy 440 körüli mhz-t még bírni kéne nem?
lehet, hogy valami beállítás probléma van, mert ha az fsb-t 233 mhz fölé viszem, akkor a teljesítmény helyreáll és hasít a gép, csak 5 percenként újraindul
tehát a lényeg, hogy 206-232mhz között a teljesítmény katasztrofális és nem értem, hogy mi okozza ezt. de csak ebben a tartományban.
a ''ram visszaosztása'' alatt mit értesz?
Az Asrock márkával nekem amúgy semmi bajom, ha az árat nézzük mindentől jobb, csakhát tényleg nem tuningra való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest