- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
-
ProdyG
őstag
hello, van egy 3.0ghz-s prescott procim, fesz emelés nélkül húztam fel 3,75ghz-re (fsb 200 -> 250). megy is már hónapok óta teljesen stabilan.
everestben amikor tesztelem a rendszer-stabilitástesztben, akkor a cpu usage 100%-on van értelemszerűen, de van ott egy olyan is h ''cpu throttling'' és ez szintén 100%-on van egy idő után. az elején még 0-án de aztán átáll 100-ra és úgy is marad. csak azt szeretném kérdezni, hogy ez mit jelent?
-
ProdyG
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Az AGP/PCI frekit automatikusan visszaveszi a lap, azzal nincs gond, a ram visszaosztást is próbáltam, de újraindul a gép, a vcore feszt meg nem lehet állítani a lapon sajnos. kellene egy jó lap az az igazság

szerintem akkor minden ok lenne.
az viszont tuti h 70 fok alatt semmi baja nem lesz a procinak. nekem évek óta 65-ön megy, jó halk a venti
-
ProdyG
őstag
az alaplapom Asrock P4i65G. biosban szinte semmit nem lehet állítani.
2x512 400mhz-s Kingmax ramok vannak a gépben, teljesen egyformák, mennek dual-ban. azt nem tudom, hogy kürülbelül meddig lehet tuningolni őket, de szerintem inkább az alaplappal lesz a gáz. azért a ramoknak egy 440 körüli mhz-t még bírni kéne nem?
lehet, hogy valami beállítás probléma van, mert ha az fsb-t 233 mhz fölé viszem, akkor a teljesítmény helyreáll és hasít a gép, csak 5 percenként újraindul
tehát a lényeg, hogy 206-232mhz között a teljesítmény katasztrofális és nem értem, hogy mi okozza ezt. de csak ebben a tartományban.
a ''ram visszaosztása'' alatt mit értesz?
Az Asrock márkával nekem amúgy semmi bajom, ha az árat nézzük mindentől jobb, csakhát tényleg nem tuningra való. -
ProdyG
őstag
hi
tegnap vettem egy 3.0/1M/800 D0 Prescottot. szeretném húzni, ha az fsb-t 200-ról felviszem 205-re, akkor simán látszik a teljesítménynövekedés a tesztekben. viszont ha 205 fölé viszem, akár már 206-nál is a teljesítmény nagyon lecsökken, lassú lesz minden. a ramok igaodnak a proci fsb-jéhez, lehet azok nem bírják? vagy az asrock alaplap nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest