Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Csak azért írok off-ba mert a bios-os ügyetlenkedésem, nem éppnen, a P4 tuninhoz tartozik...
Ja, és nézegettem, a PCI-E sehol nincs fixálás
... mindegy ha lesz majd PCI-E kártyám, akkor majd úgy is csarélem a deszkát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és érdekes dolgot vettem észre, ha 5-10mhz fsb emelést csinálok, tegnap este eljutottam, alapfeszen 3,8Ghz-ig de nem teszteltem, csak lefuttattam a szuper pí-t,
azt kikapcsoltam a gépet, fél órára, és mikor bekapcsoltam írkált valamit, csak nem volt időm elolvasni, és a bios visszaállt alpbeállításra, gyorsan kipróbáltam, ha csak 3,3Ghz húzom a 630proccom, akkor megint kikapcs és bekapcskor megint tölti vissza az alapot!
Gondoltam biztos az elem nem jó a lapban, kiszedve megmérem, és 3,4V van tehát tele van! Aztán gondoltam, biztos nem bírja a 400W codegen, a nagy áramfelvétel induláskor, azt beraktam, az 500W Q-tec bigfan tápomat, azzal is ezt csinálta!
Tudja valaki mi ennek az oka, hogy kikapcs után nem megy a tuning?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Arc Raiders
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Renault, Dacia topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Formula-1
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... mindegy ha lesz majd PCI-E kártyám, akkor majd úgy is csarélem a deszkát ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)