Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
szevasztok
gondoltam jo, ha ide teszem föl a kérdést... tehát arrol van szo, hogy van nekem egy 775 e0-ás procim és alapon kb 55°C.... ez a legalacsonyabb mért hömérséklet
ac freezer 7-el és thermalright xp120-al is ugyen ez volt a helyzet. valami gáz lehet a procival vagy csak annyira hülye vagyok hogy nem tudom feltenni a hütöket?
igazság szerint a freezert már használtam korábban és fantasztikusan hütött, általában 600rpm-en ment, de most 2200 a legalja
félö, hogy eleve tulhajtja a rendszer és igy az élettartamát is negativan befolyásolja... valamit ötlet?
mellesleg alapon járatom, mert tuningnál (már 3.6ghz-nél is) eléri akritikus 85°C-ot és automatikusan leáll a gép. pasztát most sem használtam, idáig sem volt tul sok szerencsém hozzájuk
nem hiszem, hogy ez lenne a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ac freezer 7-el és thermalright xp120-al is ugyen ez volt a helyzet. valami gáz lehet a procival vagy csak annyira hülye vagyok hogy nem tudom feltenni a hütöket?
igazság szerint a freezert már használtam korábban és fantasztikusan hütött, általában 600rpm-en ment, de most 2200 a legalja
félö, hogy eleve tulhajtja a rendszer és igy az élettartamát is negativan befolyásolja... valamit ötlet?
nem hiszem, hogy ez lenne a gond...