- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Khelben
üzenetére
M E G O L D O T T A M ! ! !

Szóval, annak volt igaza, aki a memóriákra gyanakodott. Az a szívás, hogy visszaraktam a régi radeon 9550es kártyámat és elkezdett azzal is hibázni.
A következő a fő gond: az alaplapom hülye és hiába fixálom le 400 mhz-ben a ram frekit, emeli tovább az fsb-vel, 3,6on 240 (480)-on mennek a ramok. Viszont ha berakok a 2x1gb kingston mellé 2x256mb samsungot, akkor a ram csak 160 (320) mhz-en megy, minden fsb beállításnál. viszont a proci megy ugye 3,6-on. És láss csodát, a vga hibák elmúltak.
És hogy nagyon megszívassam magam: kb 1 órával azelőtt, hogy minderre rájöttem, visszaküldtem a srácnak az x1650est
Áááá, nem nézett hülyének, mikor hívtam, hogy ha megkapta, rögtön küldje is vissza

Úgyhogy most várom, hogy visszaérjen a kártya és kipróbálhassam azzal is az új felállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Áááá, nem nézett hülyének, mikor hívtam, hogy ha megkapta, rögtön küldje is vissza