Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldRiot
csendes tag
Sziasztok!
Megprobáltam visszaosztani a memoriákat. Az 1:1 -ről raktam 3:2-re, FSB-t pedig 225-ről felraktam 235-re. Na most így pl Fifában rögötn kifagyott a rendszer. Ezután FSB-t 233-ra tettem memóriát pedig 5:4 arányra. Így proci 3500 MhZ-en megy, memória pedig 186 Mhz-en nem volt eddig fagyás, a max hőmérséklet 65 fok és érdekes módon megszűntek a képhibák.
Így szerintetek fokozatosan probáljak még emelni az FSB-n , hogy legalább a memória a 200 Mhz közelébe kerülne ismét ? Feszt mikor kell neki többet adnom ?Válaszaitokat előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így szerintetek fokozatosan probáljak még emelni az FSB-n , hogy legalább a memória a 200 Mhz közelébe kerülne ismét ? Feszt mikor kell neki többet adnom ?