Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldRiot
csendes tag
-
GoldRiot
csendes tag
válasz
Khelben
üzenetére
Szia!
Nekem hasonló promlémáim voltak, amikor huztam a procit. Olyan 225-ös FSB-től hibázott. (#4068)
Nemtudom, h az FSB
RAM arány mennyin van neked, mert nekem ezt akkor csinálta amikor 1:1-be ment. Miután 5:4-re állítottam jó lett. Igazábol vmi összefüggés lehet a ramokkal.Egy próbát megér.

Üdv..
-
GoldRiot
csendes tag
Most a 192 Mhz-en üzemelő memoriák időzítése : 2.5-3-3-7 . Most sztem auton van, és a frekvencia visszaosztásával szorosabb lett az időzítés. Majd megprobálom fokozatosan elérni a 250-es fsb-vel a 200Mhz -et és evvel az időzítéssel.
-
-
GoldRiot
csendes tag
Sziasztok!
Megprobáltam visszaosztani a memoriákat. Az 1:1 -ről raktam 3:2-re, FSB-t pedig 225-ről felraktam 235-re. Na most így pl Fifában rögötn kifagyott a rendszer. Ezután FSB-t 233-ra tettem memóriát pedig 5:4 arányra. Így proci 3500 MhZ-en megy, memória pedig 186 Mhz-en nem volt eddig fagyás, a max hőmérséklet 65 fok és érdekes módon megszűntek a képhibák.
Így szerintetek fokozatosan probáljak még emelni az FSB-n , hogy legalább a memória a 200 Mhz közelébe kerülne ismét ? Feszt mikor kell neki többet adnom ?Válaszaitokat előre köszönöm!
-
GoldRiot
csendes tag
Sikerült elkapnom egy ilyen képhibát! Nincs kizárva h a táp a gond csak akkor a régi vga-val is ugyanez fordult volna elő? Nemtudom, hogy az mennyivel fogyaszthatott kevesebbet? Esetleg megprobáljam egy másik tápkábellel, mert az ugyanaz maradt mint a réginél??!! Vkit megpróbálok megkérni, hogy adja kölcsön a tápját.
-
GoldRiot
csendes tag
Semmi Bios mod nem volt, a procin gyári hűtő van. A tápom mondjuk nem túl acélos 350w-os Huntkey, de mint már említettem ugyanezt csinálta a régi vga-mmal is.(X800 GT)
-
GoldRiot
csendes tag
Az én biosom ilyen. Sztem itt nem lehet ezt állítani, mert alapból fixen van az AGP/PCI freki. De javíts ki ha tévedek.
66/33-on van. A mostani videokarim pedig Msi Rx 1950 Pro AGP 256MB. A memok (DDR 400)ugyebár 450 Mhz-en mennek most, ezt vszínűleg mér birniuk kéne ??!! Ha tul nagy az órajele a memóriáknak az milyen gondot okoz? -
GoldRiot
csendes tag
Elvileg fixen van az AGP/PCI freki, mert nem lehet autora rakni, hanem egy fix értéket kell megadni. Ez a minimumon van, tehát 66/33-on. Nem tudom számít e, de az AGP fesz 1.55V.
-
GoldRiot
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a gépem tuningolásában! Az FSB-n kívül semmit nem állítottam a 200 alapról raktam fel 226-ra. Ez az alap 3000 mHZ-ről 3383 Mhz-et jelent. A cpu memoria arány 1:1. A problémám az lenne, hogy játékokban, de nem mindben csíkok jelennek meg bizonyos textúrákról (pl: ember feje) és lehúznak a kép aljára vagy tetejére. A proci nem melegszik tulságosan, alapon kb 45 fok körül mozog, terhelés alatt max 62 fokot éri el. Stabilitási gondjaim sincsenek. Minél többet szeretnék kihozni a prociból, mert elég erős cpu limitem van. A régi VGA-mmal (X800 GT) is előfordult ez, bár nemtom pontosan mennyi emeléstől jön elő ez a jelenség, alapon tudom h nem csinálja. Gondolom a memóriák nem birják el ezt a terhelést és kérdésem lenne h milyen arányban osszam vissza, vagy pontosan mit hogy csináljak h a legjobb teljesítményt tudjam kihozni a gépből! És mit várhatok ettől a configtol kb?
Cpu:
Alaplap:
Spd:
Lapkakészlet:
Biosz:Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv: GoldRiot
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És te nem halgattál rám