Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
strboy
csendes tag
Mondom nem húztam a gépet, eszembe se volt, nekem bőven elég az alap konfig. Szerintem az alaplap szívózik mert érdekes módon az integrált Intel Extreme Graphics 128-as vga némelyik oprendszerrel (pl. xp pro) nem támogatja a dx9-et. nemtom mért, legújabb driverek fentvannak.
Ja és egy fejlemény ha jelent vmit. Próbáltam kikapcsolni a HT-t a biosban, ki is engedi ''elvileg'' de mentés után visszakapcsolja. Amikor vettem a gépet még simán ki lehetett kapcsolni. Úgy látom a dell próbál egy kis AI-t is velevinni a gépeibe

Mégmielőtt vki felvetné, a bios legújabb rajta és alapból ezzel vettem.
A hűtőt így értettem: Olyan procihűtőm van amit az alaplap vezérel a hőmérséklet/teljesítmény alapján. alapból alig van hangja, ha indítok pl. játékot, akkor egyre hangosabb (gyorsabban pörgeti a ventit). Amikor felugrott a fsb, akkor már gépindításkor olyan hangos volt mint azelőtt soha, és beremegett az egész gép, a ventiről a gép hátuljához vezetett csőn meg ontotta a forró levegőt. (képzelj el egy mosógépet amikor centriz kb arra tudnám hasonlítani
)
Egyébként utánaolvastam az alaplapomnak. Rosszhír! A dell beismerte, hogy a legyártott limitált alaplapjainak harmada hibás kondikat tartalmaz. Jóhír(
): ha ez lenne a gond akkor be se kapcsolna.
Alaplapot nem tok cserélni mert szinte lehetetlen vállalkozás, 5 db panelból áll, direkt ebbe a házba való. A gép dell fekvőházas limitált kiadás!!
Egyébként visszaállt az fsb, de azóta elég vontatottan megy a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
): ha ez lenne a gond akkor be se kapcsolna.