- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Superman
üzenetére
én nem szoktam ilyen mélységű elektronikai mod-okba belemászni, egyszerűen úgy társítom az alaplapot és a tápot, hogy az elvárásaimnak megfeleljen(kielégítsen). Szóval a régi bevállt módszer a kizárásos alapon való alkatrész cserélgetés.
ha alap órajelen minden jól működik, és szoftveresen nincs gond akkor tuning terén így jártál ezzel a cuccal. Részvétem.
Tapasztaltam már én is kifáradást tuningnál, hogy az elején vitte, aztán később már csak kevesebbet bírt el. Méretileg a legkisebb dolgok szoktak a legkisebb mértékben ingadozni, kezdve a procitól, majd memória, alaplap és végén a táp.
A táp tuning fogyatékosságát(hibáját) nehéz megitélni, pl. azt se tudom hány db és milyen winyót és VGA karit kell meghajtania a gépedben, de szerintem 550W-ba még a tuningolt procinak is bele kell férnie.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen7 7800X3D Dobozos
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest