- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Megfogadtama tanácsodat és a 775-ös rendszeremet faragom tovább egy kicsit, de szükségem lenne egy kis tanácsra. Szereztem egy Asus P5P800 SE lapot, ami elvileg támogatja a Pentium D-ket, a Cedar Millt és a Prescottokat.
Na most - és itt jön a lényeg - mivel van egy cégem - a Juventustól, vagy akármelyik nagykertől tudok vásárolni olcsóbban és úgy döntöttem, hogy veszek a lapban egy Pentium D 950-et.
Az Asus hivatalos honlapján az áll, hogy ez a 865-ös chipsetes lap támogatja a 950-est is.
Íme:
[link]
Csakhogy az Intel honlapján meg az áll, hogy minimum 945-ös chipset kell neki.
Mit gondolsz, akkor az Asus hülyeségeket írt, vagy azért tudják mit csinálnak és megvehetem? Hiszen hivatalosan is ott ál, hogy a lap támogatja a prockót. Gyorsabb lenne a rendszerem, azért a D 950-es nem egy Prescott.....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Honor profi iPhone másolásban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy S24 8/256GB fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mit gondolsz, akkor az Asus hülyeségeket írt, vagy azért tudják mit csinálnak és megvehetem? Hiszen hivatalosan is ott ál, hogy a lap támogatja a prockót. Gyorsabb lenne a rendszerem, azért a D 950-es nem egy Prescott.....