- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!A p4-es procimat szeretném tuningra bírni(mily meglepő igaz?),nemrég volt már egy ''komolyabb'' tuningos próbálkozásom, de csak ideiglenesen.Veszek majd új VGA-t(8600GT ha majd lesz),de alaplapot, procit meg memóriát nem akarok cserélni, és addig is szeretnék egy kicsit többet kihozni ebből a prociból.A típusa 2.8-as 511-es(sajnos 533Mhz-es FSB-vel),nemrég eljutottam vele 3Ghz-ig,a ''nagy'' cél 3.2Ghz lenne, de 3.2-n már fagyott, a memóriákat belőttem kézi időzítéssel 333Mhz-re, így kiszámoltam hogy pontosan akkor mennének 400-on a memóriák ha a proci 3.2-n megy.Na de ha a a memóriákat manuálisan állítom be, akkor olyan szűk időzítéssel(2.5,3,3,6) már elvileg nem tudnak 400mhz-et.(emiatt fagyhatott ki?)És ha a pci frekvenciát fixálom, akkor mennyire fixáljam?(van a biosban vagy 3 féle)Egy kis help kéne :)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest