Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Konvertálás, tömörítésre kiváló választás
Egyenlőre én is csak a gép indulásakor hallom felpörögni az ATI kártyám ventijét, de már tervbe van véve nálam egy kis kikapcsolódás
Szóval csak annyit akartam általad publikálni, hogy aki tűzfal és antivirus progik alatt játszik, ott dual core-n gyorsul a játék, ha viszont pause-oljuk a rezidens kütyüket, akkor tök mind1 dual vagy single.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Temu
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tápos kibeszélő offtopik
- Formula-1
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- BMW topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyenlőre én is csak a gép indulásakor hallom felpörögni az ATI kártyám ventijét, de már tervbe van véve nálam egy kis kikapcsolódás
Szóval csak annyit akartam általad publikálni, hogy aki tűzfal és antivirus progik alatt játszik, ott dual core-n gyorsul a játék, ha viszont pause-oljuk a rezidens kütyüket, akkor tök mind1 dual vagy single.