Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• robyeger
    addikt

Ez működik ilyen formában az 540-eseknél is???
    Vagy csak 541, 640, 641??? mod.:/ja itt most direkt, csak a 3.2-es procikat emeltem ki/
    Vagy 640,641-nél már biosból is állítható???

Mindenesetre érdekes dolgokat csinál az intel, én már lassan nem is tudom követni, hogy melyik procik tudják és melyikek nem ezt a szorzóvisszavételes dolgot.
    Főleg így, hogy akkor léteznek olyan procik is, amik tudják terhelés hatására, viszont kézzel nem változtatható. --> ez egyébként valami mod biossal nem oldható meg????

[Szerkesztve]

-Se az P4-540, se az P4-541-knél tök mind1, hogy régi vagy új gyártmány fixen nem lehet visszavenni a szorzót 14-re. (TM2-es szorzó visszavét szerintem kilőve, semilyen BIOS nincs hatással rá, hiába mod-olnák :( )
    -A P4-6x0 ''N0'' steppinges prociknak visszavehető a szorzójuk 14-re Asus deszkával [link] (kivéve első kiadású NF4 chipsetes lapok), így a P4-640-es SL7Z8-nak is.
    -Továbbá az is biztos, hogy minden SL9.. sSpec number-es procinak (9. generációs szilicum szeletből készített példányoknak) tuti nem lehet visszavenni a szorzóját, Intel levédte mind az EIST-et, mind a TM2-t.

Kérdésesek a SL8.. bizonyos 8. generációs szilicum szeletes példányok [link] , ezért körözöm ezen procikat!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák