- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
utax
aktív tag
na hát pont ez az, olcsóbb bennehagyni a tranzisztort és kikapcsolni, mint áttervezni az egészet
pont azért tettem fel itt a kérdést, mert inteles forrásból hallottam, hogy a p4 celeron tök ugyanaz, mint a p4 (a northwood), csak le van tiltva benne a cache. merhogy olcsóbb letiltani mint áttervezni, ugye. ezért kérdeztem, tudja-e valaki, hogyan van letiltva. de ahogy látom, nem (pedig van itt aki még az intel összes gyáráról tudja az összes gyártótechnológiát is :)) ) -
utax
aktív tag
csak azért jutott eszembe, mivel mióta a slot1-es celeron procik fúrásáról olvastam, hogy működjenek duál környezetben, én már nem csodálkoznék semmin.
de félreértettetek, nem a szellemi állapotomról kérdeztetek titeket, se az intel gyártósorokat látszólag kimerítően értő, valószínűleg sajátszemmel látó szakértők véleményét az intel gyártáspolitikájáról, hanem LINKET.
:) -
utax
aktív tag
oké, akkor hagyjuk
kösz ... -
utax
aktív tag
segítséget kérnék p4 celeron tuninghoz (hogy miért ezt akarom tuningolni, inkább ne is kérdezzétek ...)
egyrészről érdekelne a szorzózár kioldása, másrészt pedig a benne lévő maradék l2 cache engedélyezése
sehol nem találtam a neten ilyen leírást, akid tud valami linket, plíz tegye közzé
thx
Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest