- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
A Media Studio a profibb mert pl. a Video Studio-t is tartalmazza, full CD-s a dolog. Azt sajnos nem tudom honnan tudod leszedni, én egy havertól nyúltam le. :) Amúgy miért fontos hogy benne legyen egy videóban a neved? Engem spec. marhára nem izgat... :) Bár az is igaz, hogy én csak magamnak veszem fel a filmeket... Amúgy nem vágom mit kell annyit parázni itt a kodekekkel... A hangsáv nálam szimpla MP3 (96 v. 128kbps) a kép meg mindig DivX 5.02... Ez manapság azért elég elterjedt, aki ennyit nem képes feltenni, annak nyasgem... :D
-
Agyzuzo
addikt
Ulead Media Studio? Talán... Látod, pont EZÉRT nem szeretem a WMV-t... :( Nekem tökéletesen megfele a 640x480-as DivX AVI... Azt úgy vágod ahogy akarod könnyen és gyorsan...
-
Agyzuzo
addikt
Sztem a source minőségétől is függ. Az RTL-en nálam minden műsor interlace-elt a filmek nagy részét leszámítva. A VHS filter meg jól jön a TV felvételeknél is. Nálam a Cartoon/TCM jön be olyan minőségben hogy az már szinte DVD-Rip szintű néha... :) Amúgy ki az az igénytelen állat, aki 3 órányi cuccot 1 CD-re akar felpréselni? Vahhhh, pfúj. :P
-
Agyzuzo
addikt
DivX 5.02 Pro-t használok, a Pro Feature-ök a Quarter Pixel kivételével be vannak kapcsolva, plusz rá van dobva egy highest psychovisual enchancement. Resize filternek Bicubic-ot használok (közepes élességgel), deinterlace-re meg sima Field Deinterlace-t. A deinterlace filterek nagyjából ugyanolyanok, sajnos tökéleteset nem fogsz találni... Amúgy GKnot 0.26.1-el nyomatom a rippelést (VDub 1.4.11, Two Pass). A 4.12-t használtam amúgy eddig, de sztem az 5.02 Pro így minden extrával megspékelve már jobb. A színek nagyon szépek lesznek a kész AVI-ban, sokkal szebbek mintha sima 4.12-vel tömörítettem volna.
-
Agyzuzo
addikt
Arra találták ki a különböző filtereket hogy szebbé tudd tenni a képet. A legtöbb adóról én pl. nagyon szép tisztán tudok felvenni, ha ezt még megfejelem 1-2 filterrel az eredmény abszolút élvezhető még teljesképernyőn is. Ajánlom figyelmedbe pl. a VHS filter-t (innen le tudod tölteni: [L]http://www.fpscentral.hu/divxcenter/filterek.shtml[/L]), nagyon sokat számít.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Hacked_3944 #15 üzenetére
SoA, ha videótömörítésre kell akkor nyugodtan ruházz be egy 2,53-as konfigra. Még húzás nélkül is iszonyú gyorsan kész leszel egy DVD Rip-pel. Nekem egy 100 perces film 2 és fél óra alatt megvan (720x384-es felbontás általában) Two-Pass-al és minden képminőség-optimizáció engedélyezése mellett.
-
Agyzuzo
addikt
A 2.0-ás procom 2.5-ön megy, a 800-as Ramcijaim meg 1066-on és még soha egyetlen ilyen hibát nem tapasztaltam, pedig túlvagyok már cirka 60 DVD Rip-pen és töményelen VHS + TV Rip-pen (kb. 200). Szerintem ott a kodekkel is lehet valami gubanc... Talán nem Windows Media-ba kéne nyomatni a dolgot, hanem DivX AVI-ba! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest