- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Aktív témák
-
Auslander
tag
mér miabaj a pci busz vezérlőjével?[/i]
Kissé rosszul van kivitelzve. Átviteli sebességben jócskán elmarad a PCI specifikációtól. Komoly PCI busz használatnál ez nagyon észrevehető. Azonkívül nem tolerálja igazán a nem korrekt PCI kártyákat, mint SBLive!. Ez XP alatt csak kellemetlenséget okoz (recseg-ropog). Nekem rengeteg CRC-hibás másolás 'keletkezett' amikor ment a winamp, és 2 cd-ről pakoltam befele a vimyóra. Más esetekben is létrejöhetett adatvesztés. Nekem vinyoim szálltak el pár nap alatt emiatt....
No de nem érdekes, azota se VIA se SB, és az élet vidám :) -
-
Auslander
tag
A gyártó jogi okokból nem nevezi PAT-nak
Így van.
biosból be lehet kapcsolni bár nem garantált hogy működni is fog...
No igen. Csak itt a lényeg, hogy az Asus ezt nem engedheti meg magának. Nyilvánvalóan válogatott darabokat használ. Nálam megy, és az összes ismerősnél, akinek P4P800-a van... -
Auslander
tag
Nézd, az előző előtti alaplapom az ABIT volt. működött, működgetett. Voltak nyűgjei, amit akkor úgy gondoltam, hogy nem nyűg. Aztan vettem P4B-t. Most P4P800 van, a P4B ment a gyereknek. DE. Amióta Intel chipset-es alaplapom van azota, megszűnt minden gondom, ami előtte volt. Nem beszélve arról, hogy a VIA chipset egy r@kás...
A konfig nem túl erős, de azért a 4.5 GByte/sec simán jön a memóriából... Szóval kell az az FSB 800, és a dual channel ram :) -
Auslander
tag
hivatalos/nemhivatalos dolog valami gyakorlati különbséget?
A 875 kicsivel gyorsabb a 865-ösnél. De nem annyival, hogy annyival drágábban megvegyem. Elméletileg a 865-ben ki van kapcsolva a PAT. Elsőnek az Asus kapcsolta vissza a P4P800-ban ha jol emlexem. Ez egyébként csak Dual-Channel modban jön elő és kb talán 10%-ot hoz memória átvitelben... -
Auslander
tag
válasz
Alvin_ti4200 #11 üzenetére
Hát itt csak Abit fanok vannak?
Mint látod nem.... -
Auslander
tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Dual Channel nem sokat számít ...
Ugye ezt nem gondolod komolyan...
Szerintem P4P800 is elég. A 865 hozza majdnem ugyanazt, mint a 875, csak olcsóbban.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged