- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nem olyan ratyi az. Anno a Global Win FOP32 volt a legkirályab tuninghütô a P2/P3 idején (asszem). Fogalom volt, mint az Abit BH6 is. Biztos most sem gyárt nagyon ratyi cuccokat. Nekem Titan hütôm van, de valami alapváltozat (1B), mondjuk elvileg az is jó márka. Hüt is rendesen, de nem viszi azért túlzásba.
-
Ott van az, csak rossz irányban keresed. Az a legelső a listán, utána jön a 800 és így tovább :D
Onnan tudom, hogy nekem is TH7-II raid lapom van, és éppen user defined-en :D
A BIOS-ból meg természetesen a legfrissebbet kell feltenni.
Egyszerű a dolog, csak letöltöd, kitömöríted egy boot floppira, elindítod vele a gépet és az exe filet futtatod. Onnan már megy minden magától. -
Szia!
Ott a ''stb.'' nél lesz a megoldás :D
Úgy hívják, hogy ''user defined'' , vagyis felhasználói beállítás.
Azt válaszd ki, és ott állíthatod az FSB-t. Aszorzót már a PII-nél sem lehetett állítani, úgyhogy azzal ne kísérletezz.
Az AGP/PCI speedet meg állítsd fixre.
Ja! Egy BIOS frissítés nem ártana... -
karib
addikt
-
Goose-T
veterán
Nekem is ilyen procim van. 1.84-en megy stabilan, 1.92-n összefosta magát fesz. emelés nélkül. Talán 1.8V-on elmenne. Hütô tökmindegy, az enyémen valami szutyok van, ezzel is 50-55 fok. Szerintem ennyi még nem gáz. Ha feszültséget emelnék, szerintem akkor se menne 60 fölé, amennyit pedig bôven elbír.
-
Hi!
Tudnod kell, hogy az 1.6Ghz-s Will-nek olyan 2Ghz környékén van a technikai vége. Ott már a mag nem tudja fenntartani magát! Ha tunningot akarsz, akkor szerezz be a gépedbe egy 1.6Ghz-s Northwood-ot. Olyan 12-13 ropi környékén a tied lehet + még ha eladod a tied ( olyan 7-8körül még biztos el lehet passzolni) elég olcsón kijössz. És az egy kis szerencsével megy 2.4Ghz környékén!
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged