Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maxcooper

tag

válasz Zoltán #2 üzenetére

A legnagyobb gond hogy nem az enyém a cucc és a pali most vette kb 2 hónapja használtan egy boltban....lényeg hogy visszavitte és mondta hogy mizu...erre összedugták, start meg minden és ment....minden gond nélkül.
    Mondta a boltos hogy hát ez jó...
    Nagy örömmel hazavitte összerakta és ugyan az....szétkap, be a kocsiba és meginn visszavitte! A történet meginn ua. volt....és igy ott maradt nála a cucc...
    Megkért hogy menjek el mert biztos a rendszer sz*r...voltak ott is gondok, végül is az egyik memória modult is kiszűrtem, mert ha az benne volt akkor kékhalálos ''fizikai mem. címzéses'' üzenetes azonnali restart-ot produkált változó időközönként...ezt követően minden ok lett...gondoltam na ez volt a gáz...majd utána jött 2 nap múlva hogy meginn fagy...
    Szóval nem tudom hogy mivel érvelhetne a boltban és hogy egyáltalán visszaveszik-e neki, de gyanítom hogy ez nagyon rossz vásár volt és ráfizetés lesz a vége....
    Köszi szépen az infót...éreztem hogy már valami erősebb gond lesz nem csak rossz csati, vagy contakt.... :R

Új hozzászólás Aktív témák