Aktív témák
-
Heavy D
csendes tag
Szia!
Nekem lenne eladó VIA Fastfame P3-as Alaplapom 4x-es AGP-t támogat meg van még hozzá egy 1200Mhz-s Tualatinos Celeron proci is!
Ha érdekel írj -
zoa
tag
UP!
-
zoa
tag
Vki irt mailt telszammal hogy tud ilyen lapot, de nem vesz fel ugyhogy ha meg van vkinek szoljatok.
-
zoa
tag
Up! hatah meg jon vmi ajanlat
-
samprass
tag
van egy ASUS TUSL2-C alaplapom.
hívj, ha érdekel... -
vakarcs
aktív tag
tomoty arul tusl2 lapokat ....
Bővebben: link
neki mindig szokot lenni... talán procija is van bele... korrekt naon, és gyors a garis csere is(ha szukseg van ra)
mod: vagy it Bővebben: link
[Szerkesztve] -
letix
senior tag
sorry hog csak most szolok,de elvittek a lapot..
azert sok szerencset!
es up.
letix -
zoa
tag
UP
-
zoa
tag
Ne mar hogy senkinek nincs egy ilyen lapja. Lecci vki dobjon meg 1el.
-
zoa
tag
Emberek segitsetek egy kisrokanak
-
zoa
tag
Senki??????
-
zoa
tag
UP
-
letix
senior tag
zoa lehet csak holnap delutan tudok valaszt adni ha nem problema mert a kollega szerintem mar alszik
let -
letix
senior tag
vegulis igen
de ez valamilyen szinten azert korrekt szerintem.. -
letix
senior tag
Hello!
ECS P6S5AT lap:/4xAGP; 5PCI; AMR; 2DDR+2SD-DiMM; USB; ATA133; integrált hangkártya(Ez sajnos nem muxik valami okbol kifolyolag..de ha kell adok hozza sb128at gratisba); ATX.../
lenne egy ilyen lapom..
mennyit adnal erte?
letix -
zoa
tag
No esetleg valaki nem jelentkezne?
-
zoa
tag
válasz
Printszkrín #10 üzenetére
Ez nem az en hanem a hugom celeronja, de akkor is keves tudom. Na megnezem.
-
-
AS/400
csendes tag
Hát, ha jól emlékszem, elég kevés PIII-as chipset kezeli a 4x-es AGP-t. Nekem Via Apollo Pro 133 chipsetes lapom volt (Soltek 67EV1), azon csak 2x-es volt. Szóval, max a Tua-t kezelő lapok tudják a 4x-es AGP-t, és ezeket igen drágán fogják mérni, szvsz. De árul itt egy kolléga Gef2 GTS-t 3000 pénzért, egy ilyen ment az én lapomban is, úgyhogy azzal talán nem lesz gondod. Vagy ha gyengébb is elég, van egy Matrox G200-as kártyám, feleannyiért.
-
zoa
tag
válasz
Printszkrín #5 üzenetére
Koszi! De igazabol nekem erre nem sok penzem van. Ezert gondoltam hogy a lapot lecserelem mert azt meg kigazdalkodom de en most 15-20k nem szeretnek a gepre kolteni. Szoval aki latja annak meg mindig all az ajanlatom a lapra ha valaki tudna egy elado ilyet.
-
Printszkrín
senior tag
Aha!
Értem . Ati kártyát el ne add, inkáb keress valami jó lapot alá.
Neked érdemes lenne valami jobb lapot venned procival. Olyat ami
kezeli a Tualatin magos PIII procikat, bele egy giga körüli Tua-Cell
és lesz egy jó kis gép belőle.
Itt egy topik, nézz körül, és kérdezz. Bővebben: link -
zoa
tag
válasz
Printszkrín #3 üzenetére
A lenyeg vettem egy 8500as Ati kartyat a hugomek szamitogepebe. De az alaplap csak 2x agpt kezel ez meg 4x es. Ami van nekik benne egy 550es celeron 1992 ram meg ilyenek. Szal azert kellene hogy mukodjon a vga kartya vagy esetleg elcserelnem egy agp 2x es videokarira.
-
zoa
tag
UP
-
zoa
tag
Egy fent leirt alaplapot vennek ha tudna valaki szerezni. Koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest