- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
sajnos csak 533-ig támogatja, de 533-as Cel-nal adom! Ennyiért szerintem megéri... Azért adom így egyben mindennel, mert ezen nem nagyon lehet változtatni+bővíteni. AGP nincs rajta, de a többi slot sem használható, mert nem tudod a kártyát a házba beletenni. Egyben ennél többet ér, de azért adom ennyiért, mert a P1-ről lemaradtál! Másnak jóval drágábban adnám.
-
pbujna
aktív tag
full integrált lapról, amiben egy 533-as ketyeg! Az alaplap pontos típusát nem tudom, csak azt, hogy SIS620-as chipsetű! Jobb, mint egy P1-es. Ha kell, akkor adom a házat+lapot (így a kettő eléggé speciális, mert keresztben vannak a kivezetések, de mindegyiket elfoglalja valami (VGA, soros+párhuzamos, USB, hang+game))+533 Cel procit+10 Mbit/s hálókártyát!
Az igazság, hogy a ház egy 386-os háza volt (HP), amiben a hátsó kivezetések keresztben vannak, mert az alaplapon egy bővítőkártyán voltak a slotok. Kicsit fúrtam, faragtam, és beletettem az alaplapot! Sajnos tápom nincsen a házhoz...
Ha érdekel, írj!
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest