Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
úgy néz ki, hogy tápot hozok a hétvégén otthonról (vidékről) és egyben adom el a gépet, ami így néz ki:
Pine TL-S622 alaplap (int vga, int sound + portok), Cel 533 MHz+hűtő, erősen moddolt fekvő ház, 64+32 MB ram, 10 Mbit/s ISA hálókártya (belemoddolva a házba) + 220 W-os táp. Ezért 5 k-t kérek így egyben! Mivel ebbe a gépbe csak egy kisebb wincsi+fdd+cd-rom kell, kevés pénzből jó gépet lehet összerakni belőle!
Ha nem megy el ennyiért, akkor odaadom valamelyik rokonom kisgyerekének (miután megvettem bele a hiányzó alkatrészeket)!
És meghirdetem itt a ph-n is nemsokára!
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
ne haragudj, de azokat tényleg újra meg szeretném hirdetni. Szerintem többet érnek, mint 1800 Ft. Bodin-nak tényleg csak azért adtam volna, mert a licitet elvileg 23:59-kor zárnom kellett volna. Ne haragudj, de csak a P1-et adom.
Írj, hogy mikor tudsz jönni érte! Vagyis küldeni valakit! -
Bodin
senior tag
Köszönöm a gesztust, de átengedem Ivanh-nak. Rájöttem, hogy tele vagyok mindennel és inkább eladnom kellene, mint venni.
-
pbujna
aktív tag
ne haragudj, de BODIN-nak lenne vígaszajándék! Többet szeretnék érte kapni, mert azért annál többet ér. A P1-est adom a licit végső áráért!
A cím: BP, XIV. ker (Zugló), Vezér út 142 / 3. em /8 ajtó! A telszámom az adataimnál. 18:00 után lehet érte jönni, de telefonálni kellene előtte, mert nem sokat vagyok otthon. -
pbujna
aktív tag
sajnos csak 533-ig támogatja, de 533-as Cel-nal adom! Ennyiért szerintem megéri... Azért adom így egyben mindennel, mert ezen nem nagyon lehet változtatni+bővíteni. AGP nincs rajta, de a többi slot sem használható, mert nem tudod a kártyát a házba beletenni. Egyben ennél többet ér, de azért adom ennyiért, mert a P1-ről lemaradtál! Másnak jóval drágábban adnám.
-
pbujna
aktív tag
full integrált lapról, amiben egy 533-as ketyeg! Az alaplap pontos típusát nem tudom, csak azt, hogy SIS620-as chipsetű! Jobb, mint egy P1-es. Ha kell, akkor adom a házat+lapot (így a kettő eléggé speciális, mert keresztben vannak a kivezetések, de mindegyiket elfoglalja valami (VGA, soros+párhuzamos, USB, hang+game))+533 Cel procit+10 Mbit/s hálókártyát!
Az igazság, hogy a ház egy 386-os háza volt (HP), amiben a hátsó kivezetések keresztben vannak, mert az alaplapon egy bővítőkártyán voltak a slotok. Kicsit fúrtam, faragtam, és beletettem az alaplapot! Sajnos tápom nincsen a házhoz...
Ha érdekel, írj! -
Bodin
senior tag
Huhh, visszataláltam. /suli, és format c:/
Semmi gond.
Milyen lapról lenne szó? -
-
Bodin
senior tag
2100
-
pbujna
aktív tag
Már csak 15 óra!!!
-
Bodin
senior tag
1700 forintocska
-
warn!ng
tag
az $ADATAIM gép előtt ülök.
a konfig:
zida 5dtx-tc alaplap
iPentium200MHz /w MMX technology
256MB RAM @ 66MHz
30GB @ 7200 Maxtor
NEC 3500 DVD RW
TNT1 + 16MB RAM
OS1: Win2000 SP4
OS2: Slackware Linux 10.1 - default kernel
teljesen jól megy a gépecske, sőt gyorsabban bebootol a 2k mint a céges PII 433 Compaq-on. nagyon odabasz a 7200-es vinyo -
Ivanh
senior tag
Úgy látszik csak én licitálok, de nekem megér 2k-t is. +1 uppot!
-
pbujna
aktív tag
P1 200@180 MMX (ezzel még babrálni kellene, hogy 200-on menjen, de nincs időm) + hűtő
Intel chipes alaplap
4x16 MB EDO
Matrox MGA Mystic 220 PCI vga
2x1.275 GB Seagate HDD
FDD-nincs
Sony CDU-55 CD-rom
10 Mbit PCI hálókari
ISA hangkártya - valamiért nem indul, csak néha
Normál álló ház (nem nyúzott)
Talán 300 W táp ???
+
talán 13'' monitor (640x480-ban megy, 800x600-ban Mode2-ben nem tölti ki a képernyőt a kép)
Jelenlegi ajánlat: 1500 HUF
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
1001 ft
-
mclord
aktív tag
vajon felismeri a 30gb hdd-t? , hangja mekkora
-
karantÉN
aktív tag
801 ha behozod a nyugatiba
-
anulu
félisten
1000
-
Florida
tag
700
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
Shadows
senior tag
600
-
Warter
addikt
500 monitor nélkül
-
pbujna
aktív tag
most akartam upolni. Kezdésnek jó!
[Szerkesztve] -
ovecs
senior tag
101
-
pbujna
aktív tag
Indítok egy licitet a P1-es gépemre:
P1 200@180 MMX (ezzel még babrálni kellene, hogy 200-on menjen, de nincs időm) + hűtő
Intel chipes alaplap
4x16 MB EDO
Matrox MGA Mystic 220 PCI vga
2x1.275 GB Seagate HDD
FDD-nincs
Sony CDU-55 CD-rom
10 Mbit PCI hálókari
ISA hangkártya - valamiért nem indul, csak néha
Normál álló ház (nem nyúzott)
Talán 300 W táp ???
+
talán 13'' monitor (640x480-ban megy, 800x600-ban Mode2-ben nem tölti ki a képernyőt a kép)
A licit:
2005.09.09-én indul és tart 2005.09.19 23:59-ig. Az induló licit 1 FT.
Licitlépcső: 100 FT
És indul...
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged