- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
úgy néz ki, hogy tápot hozok a hétvégén otthonról (vidékről) és egyben adom el a gépet, ami így néz ki:
Pine TL-S622 alaplap (int vga, int sound + portok), Cel 533 MHz+hűtő, erősen moddolt fekvő ház, 64+32 MB ram, 10 Mbit/s ISA hálókártya (belemoddolva a házba) + 220 W-os táp. Ezért 5 k-t kérek így egyben! Mivel ebbe a gépbe csak egy kisebb wincsi+fdd+cd-rom kell, kevés pénzből jó gépet lehet összerakni belőle!
Ha nem megy el ennyiért, akkor odaadom valamelyik rokonom kisgyerekének (miután megvettem bele a hiányzó alkatrészeket)!
És meghirdetem itt a ph-n is nemsokára!
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
ne haragudj, de azokat tényleg újra meg szeretném hirdetni. Szerintem többet érnek, mint 1800 Ft. Bodin-nak tényleg csak azért adtam volna, mert a licitet elvileg 23:59-kor zárnom kellett volna. Ne haragudj, de csak a P1-et adom.
Írj, hogy mikor tudsz jönni érte! Vagyis küldeni valakit! -
pbujna
aktív tag
ne haragudj, de BODIN-nak lenne vígaszajándék! Többet szeretnék érte kapni, mert azért annál többet ér. A P1-est adom a licit végső áráért!
A cím: BP, XIV. ker (Zugló), Vezér út 142 / 3. em /8 ajtó! A telszámom az adataimnál. 18:00 után lehet érte jönni, de telefonálni kellene előtte, mert nem sokat vagyok otthon.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó számítógép
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest