- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Nokia 2660 Flip - JOMObil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Hublot #34279 üzenetére
Rég hallottál énekelni, nem hiányoztam?
Zsöneten plűű, monámóóóóóóó'
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Erdei88 #24625 üzenetére
Jó messzire keveredtünk az input lagtól..
"Nehezen tudom megérteni , hogy hogy lehet összehasonlítani egy 80 ezer körül kozolt egy fél milliós géppel"
"Nemrég néztem meg a Digital Foundry Gears of War 5 videóját, és azért szépen helytállt az XOX a 2080Ti-vel szemben, tekintve, hogy a kártya árából kijön egy XOX és egy 55ös OLED IS!"
Nincs több kérdésem..
Az utolsó bekezdés az pont annak a komplexusnak a fordított pszichója amit említettem de egyébként mindegy is, az idézetek apropóján én ezen a ponton angolosan távozom kérem szhípen.
(#24624) EasyAC:
Váááájemszíííééé!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Erdei88 #24619 üzenetére
"Nehezen tudom megérteni , hogy hogy lehet összehasonlítani.."
Kb onnan eredeztetném, h mindkettőn űzhető egy azon hobby, a "Gaming".
Ám szerintem sem összehasonlíthatóak.Innen az állandó összehasonlítási kényszer, ami egyébként bő 10éve főleg a konzolosok sajátja/becsípődése, persze közülük is csak a nyomibb rétegeké akik egyéb forrás híján úgy csinálnak maguknak sikerélményt, hogy tolják a kényszeres önigazolásos hikomatot, miszerint mekkora jó bizniszt csináltak mert töredékébe kerül és ahhoz képest bőven jó.
Az autós hasonlat egyébként jó, annyit korrigálnék rajta hogy akik a fórumtárshoz hasonló őszinteséggel nyilatkoznak meg a konzolokról, főleg azért ilyen hangnemben teszik (látszólag markolássza a gatyáját) mert tele van már a töke az évek óta tartó, feljebb taglalt hikomattal ami egyébként a hasonlatnál maradva a visszapillantó tükörből érkezik.
Kauzalitás.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz tailor74 #24616 üzenetére
Pedig tényleg egy moslék fos hatását kelti először a PC után, megszokni meg lehet a fotelből/kanapéról de ez nem érv mellettük mivel megszokni bármit meg lehet.
A mindenki más igénytelen egy elég pudrés sarkítás, attól mert nekik az is tökéletesen megfelel még nem lesznek igénytelenek, mint ahogyan a két platform közötti égbekiáltó kontraszt sem lesz kevesebb pusztán attól mert nekik a konzol is megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Erdei88 #21070 üzenetére
Én már túl vagyok rajta, a barátod jól mondta, ennél többet ne is várj.
Az előző két rész színvonala, tán egy leheletnyivel jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Erdei88 #20973 üzenetére
Voltak figyelmeztetések is.., ezekért azért jár nekik a respect.
<insert random fanboi here>
Dehát ezek mind arról szólnak h nem az a pozitív végkifejlet lesz amit mindenki vár!!!444
<removing random fanboi>
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz #36929280 #19642 üzenetére
Szépen fut de mi ez a nyomi látószög?!
Kikészülök az olyan játékoktól ahol ~60as a default fov, de TPS-ben ezt hogy gondolták?!
Nézem két percet és minden bajom van, cfg haxxal nem lehet kitolni?..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Erdei88 #19469 üzenetére
Óóó a 390X..
Kevés ennél szebben öregedő kártya van basszus.
Mik vannak alatta?!
Fury X, 980Ti (waaat), 1060, 580..Anno mindenki hülyének nézett amikor behúztam boltból 20K-val olcsóbban a Sapphiret, sem mint egy középszar 980-at. Olyan is akadt aki a nonX Furyba tolt volna bele, lol.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz tailor74 #19450 üzenetére
Ezt én aláírom, hozzátéve azt h mint a legtöbb ember magamból indulok ki, kvázi mikor megpróbálom morálisan gatyába rázni kicsit rupszit, ne legyen már ennyire negatív akkor jobb híján csak azon dolgokat és vélt/valós megoldásokat/ukat tudom felhozni, melyek nekem beváltak.
Maximum megsejteni tudom h nála/másnál mizu, utána pedig abból gazdálkodni ami az adott témát/területet érintően szerintem közös. Adja magát miszerint lehet rengeteg olyan dolog, melyek hasonszőrű íven történő megközelítése nem lehetséges, mivel máshogyan vagyunk bekötve.
"2-3 évvel ezelőtt még én is sokkal jobban kerestem a szakmai forumokat itt, nem tudom emlékszel-e még, de Veled is több száz privatban tárgyaltunk ki dolgokat hosszasan. "
Régi szép idők!
< ..pusztán mert annyira adja magát.. >Itt is az van egyébként, hogy a "kiégésedet" nagyban annak tulajdonítod be miszerint a bazári majom populáció jelentősen megugrott de tedd a szívedre a kezed, legalább annyira benne van a "mostmár nem szakmaizol/zunk annyit" történetben az is, hogy egész egyszerűen már nem táplálunk akkora érdeklődést a HW-jaink iránt. Részben mert az egyes gyártók között pár éve beállt egy erőviszony (most h ezzel mikor és mit kezdenek a fanboyok az lényegtelen), nincs meglepetés, kevesebb az izgalom, részben pedig azért mert abban az időszakban elég sok minden ragadt ránk, elég sokat tanultunk, már kevesebb a sötét folt amit úgy érezhetünk fel kell deríteni, kibogózni a miérteket stb, lehetne még ezt ragozni de sztem érted mire szeretnék kilyukadni.
Már nincs meg az a hév de ez teljesen természetes, persze be lehet csípődni oda, hogy ez nagyban az urashágod által is ~90%-nak becsült többség viselkedéskultúrája/egyéb dolgaik miatt van csak szerintem nem éri meg mert tévútra visz. Nem csak a világ változik hanem mi magunk is.
Na hagylak is titeket az agymenéssel, elég volt a habokból..
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Mahrenburg #19448 üzenetére
Nem lenne nagy kaland hidd el IgazgtóUram..
Beregelnék valamelyik fertő közösségi oldalra/felületre és meghírdetném h kap egy vatta új csúcs okostelót az, aki megtalálja azt az egyetlen embert/szomszédot, aki képes volt egy szem banánfa kedvéért egy 4x4 méteres üvegházat felhúzni a kertjében.., fénykép, cím és megy a teló.
Sztem 24h nem kéne hozzá és meglenne!
Btw.., minden kötél szakad esetére pedig tudhatnád, hogy rege besúgó hálózatom már egy ideje globális szinten üzemel.
Itt is minden regre jut egy rege, csak az a nem mindegy h a reg rege-e.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz #36929280 #19446 üzenetére
"Nezd vegig a topikokat, par chillax szobat leszamitva mindenki a masikat baszogatja, olyan hogy szakmaisag (tudja a tokom mit jelentene az itt) nem igazan van.."
Tudom csak kiragadtam a szövegkörnyezetből, nézd el nekem de ez nettó hülyeség.
Lazán meg lehet találni azokat a topicokat ahol szakmaizni lehet ha arra vágyik valaki. Ha ezt látod/érzed az azért van mert ezt akarod látni, tele a púpod és tiszta égen is a felhőt keresed. Írtam a ragequitednél h nincs ezzel gond, én is el szoktam jutni néha ebbe az állapotba és olyankor hanyagolom egy ideig a fórumot.
Sztem korán jöttél vissza, nem a regre értem mert a régit sztem eleve kár volt eldurrantani, hanem az aktív postolásra és arra, hogy olyasmit olvasgatsz amitől kettéb@sz az ideig. Én ha úgy érzem szellőztetnem kell akkor addig szellőztetek amíg nem tudok újra úgy leülni ide, hogy nem hergelem bele magam minden marhaságba.
Aztán most komolyan no offense de definiáljuk már azt a szakmaiságot.., a felhasználó törölve lett de a postok megmaradtak, mutasd már meg nekem az utolsó szakmai postodat, azt ami szerinted az, had lássam mikori.
Szóval érted.., pontosan az általános fórumot érintő hangulatod miatt nem veszed már te sem komolyan a dolgokat, megy a brahi itt és a Vs-ben aztán kb ennyi, nyilván ezzel nincs gond csak ne a szakmaiságot hiányold.Szerintem húzzál be egy-két jó játékot és addig ne logolj be újra amíg a morálod helyre nem jön, told ki őket, elszáll ám az idő egy pillanat alatt. Nyilván ahány ember annyi féle de nekem ez általában kettőtől négy hónapig szokott terjedni, valszeg azért mert helyből betegebb vagyok mint a többség.
Btw, mész vagy maradsz ebben a nagy drámában mert hiszel nekem vagy shem ha ezt a fikodat is törlöd akkor megkereslek.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Remélhetőleg a Sapphire nem azért választotta ezt a designt, mert olyan a kártya mintha egy fémkazettába zárva betenné magát az ember a sütőbe.
-
Habugi
addikt
Az első képen lévő duóért letöltendő jár/minimum egy ejnye bejnye , a második/harmadik szörnyen riherongyok, bottal shem kategória, négy-öt stimm.
-
Habugi
addikt
válasz jim bcs #19064 üzenetére
& Erdei88, tailor74:
Jaaaa, oks, így már világos, nem voltam képben hogyan működik ez.
Nincs nagy dráma akkor, ez már úgyis a második nick neve volt itt.
Volt valami affér, bibis lett a lelke, keresztve feszítette magát egy banánfára és most onnan hallgat minket de válaszolni nem tud/akar.Szépen megvárjuk az ő feltámadását is, ha Jézusnak sikerült annak ellenére h nem várta új Radeon megjelenése akkor neki shemmiség lesz!
Yllgrim alias rupsz, figyu, mondom a tutit:
Léééégy a labda s tudd.., valójában nincs kanál!
BananaJoe néven várunk vissza ha kitisztult a koronacsakrád és eggyé váltál a zuniverzummal !!444
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz tailor74 #19062 üzenetére
Labilis, instabil lelki és/vagy érzelmi állapot, téli depresszió, stb..
Btw, ha törölte volna magát jim nem használta volna a végleges kifejezést, szerintem.
Sosem értettem egyébként h ez mire jó, minden évben szüneteltetem a fórumozást pár hónapra ha úgy adódik, aztán amikor/ha újra megjön a kedvem akkor belogolok.
(#19050) Anubris:
Most mondanám, hogy Photoshop de ez már inkább Popostopp.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz #45997568 #18096 üzenetére
(#18097) stoon:
Tuttti a buli ha nedves a n*ni..!
Avagy.., ahogyan egy igencsak elborult spanom mondogatta annak idején.., azért jó a cshecsemő, mert idővel csecse nő !!
Viccet félretéve.., a Polarisokkal már a második körtől nincsen semmi baj, teljesen rendben vannak, nyilván mint minden más ez is szubjektív.
-
Habugi
addikt
válasz #45997568 #18094 üzenetére
Engem most jópáran segítettek CPU ügyileg is mert elég régóta tipródtam már rajta, igazából az a csoda h sehol nem küldtek el a 'csába..
Nem tolt bele senki Z390-be vagy i9-be pedig számítottam rá, Asrockot szerettem vna már régóta kipróbálni, arra kb mindenkitől az jött h akkor maradjon a Z370, szóval.. jah.
Olvastam ám a riáksön postod itt amikor behúztam a kijelző & VGA duót.., ehhez képest bőven tudtam volna reálisabb dolgokat írni mind a VEGA-ról mind az általad választott kijelzőről mégsem tettem, na ilyen amikor valaki leszarja.
Nem kell semmit túlérzékenykedni, azt köll venni ami éppen tetszik azt cső, a gond mindig akkor jön amikor az emberek alternatív valóságot hoznak létre az általuk választott termék miatt/köré, vagy ami mégrosszabb, fanboikodnak.
-
Habugi
addikt
válasz #45997568 #18092 üzenetére
Olvastad a másik Offost, zsinórban a sokadik játékban fogyott el a 4mag szóval jah, kevéske 21:9 & 1080Ti mellé, ma jön egy nagyobb állat.
Te, én lazán elhiszem ám amiket írsz csak tudd, hogy a VEGA topic 50%-a az undervolt áldásos hatásairól szól, kórtörténettel egyetemben, vágod. Amíg opciónak tűnt folyamatosan olvastam, a Reliveról nem akarok tudni sorry sem a softveres osztályról, leírtam anno párszor.., azért csuktam rájuk az ajtót 16év után.
Amikor hányatni szeretném magam egy jólsikerült este után de mocskos kézzel nem akarok lenyúlni a torkomig akkor szoktam Radeon softveres képeket nézegetni.
Az a 390X-es utolsó másfél év az csudajóvolt weeeeeeee..[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz #45997568 #18089 üzenetére
Nincs mit meglátnom, nem 4 magod van szóval a téma elég egyértelmű, csak ha megnézed a postod amire reagáltam nem multi volt, nekem pedig az első pillanattól fogva az.
VEGA-nál nem "kunszt" az alulfesz mert akkora mérnöki zsenialitás h attól lódulnak meg, mivel a hűtésük mellé olyan profillal mennek amitől elmelegednek és visszanerfelik magukat a kőkorszakba órajel ügyileg, szóval az alulfesz tudtommal csak jót tesz nekik, tévedés jogát fenntartva.
-
Habugi
addikt
válasz #45997568 #18079 üzenetére
Akkor kezd el szórakozni leginkább amikor legalább egy ember rádcsatlakozik, benchben/singleben nálam is elég normálisan fut a hurka meggymagköpködőmmel.
Legalábbis nálam ilyenkor nyiffan ki a 6600K, hogy ez a játék/engine sara-e azt nem tudom, sztem szimplán a CPU kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Milka 78 #15558 üzenetére
Ha tényleg a táblázathoz közelit fognak menni a nonHT darabok akkor lehet mégis inkább ilyenre nevezek be és nem a nagytesóra.
Lusta darabról mesélj már valamit.., mennyire lusta?
Nálam a 4magnak vége van 4.7-en, azt is 1.42-vel hozzák.., van ennél lustább?Ez egyébként mehet(ne) annak a margójára ami miatt állandó sipítozás van a kávéban, alias "jajezmegaz 1.4V fölött..", mivel pont 3éve ennyit kap és mindig, mert semmi energiatakarékos hikomat nincs bekapcsolva.
-
Habugi
addikt
válasz #45997568 #10296 üzenetére
"HuJJe vagy.."
Mestershégem címere!
Sosem bocsájtom meg a hüllőnek hogy ráugrott arra az elipszilonra mint gyöngytyúk a meleg takonyra, van már vagy fél éve de még mindig ezzel adagolod a mélyütéseket, nem mintha most éppen nem érdemeltem volna meg csak nah..
-
Habugi
addikt
válasz #45997568 #8103 üzenetére
Gyorsan behúztad a HT-t a négy mag mellé hogy a játékélmény az anomáliák miatt közelebb legyen a konzolhoz mi?!
Egyébként is WTF Intel?
Most volt Rizsa árvágás.., a 4790K pedig egy mikrolaggos borzadály volt elmondásod szerint a Rizsához képest. Értem én hogy két héttel a végzel a PC Gamingel történet után már ott figyel a magyarhonban felső kategóriának számító Intel 4/8-as CPU és a 1070 mint NV de ezt hogyan hoztad össze?
Rákaptunk valami komolyabb tudatmódosító szerre?
-
Habugi
addikt
válasz #45997568 #7354 üzenetére
"..csak mennek már tovább Európából"
Ez eddig az egyetlen dolog amit a suta holomátrixommal meg tudok érteni de ez egy olyan érv ami minden másnál erősebb.
Hova-tovább?
-
Habugi
addikt
válasz #45997568 #7345 üzenetére
Na mivan, annyira bejött a Ryzen & VEGA kombó h istentudja mióta először config nélkül lüttyőzöl egy kicsit?!
Btw.., mitől pénznyelő?!
Drágulnak a cuccok oké de jellemzően 2-3 évente cserélek komolyabban alkatrészt és elvagyok mint a befőtt, nem lowon de mégcsak nem is médiumon játszom és DoF/egyéb fasságok nélkül megvan a 60FPS-em.
Kövi lépcső a WQHD és "Ryzen2" vagy 9700K lesz, majd kiderül melyik.
Sokan azt nyomják h cserélnek ha kell ha nem, ez a hobbyjuk, kipróbálnak egy-egy új archot legyen az cpu vagy gpu aztán közben nyomják a rizsát h jaj de drága buli ez.
Wtf érted, senki nem tart fegyvert senki fejéhez h fejlesszen a semmiért.Na mindegy.., csak nem vágom minek eladni a gépet?! Nem himbál a nyomor, elégedett vagy vele, jópár onlány játékba pénzt raktál, sztárcicizen, tarkov, szabadidőd is van, há' mit ittál te szilveszter este?!
Sztem még nem aludtad ki??!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14"FullHD játékra is,i5 1135g7(8X4,4Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akku,újszerű
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság
- HP ProDesk 400 G7 SFF - i5 10500/8GB/256GB SSD/Windows 11/ ÁFÁ-s és 24 Hónap Garancia
- ASROCK FM2A68M-HD+ FM2 I AMD A6-5400K I 8GB DDR3 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- ERASER GAMER 17,3",FullHD,i7 6700HQ,GTX980 4/8GB 256BIT VGA,16GB RAM,SSD+HDD,jó akku, szép állapot