- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
#36929280 #19446 üzenetére
"Nezd vegig a topikokat, par chillax szobat leszamitva mindenki a masikat baszogatja, olyan hogy szakmaisag (tudja a tokom mit jelentene az itt) nem igazan van.."
Tudom csak kiragadtam a szövegkörnyezetből, nézd el nekem de ez nettó hülyeség.
Lazán meg lehet találni azokat a topicokat ahol szakmaizni lehet ha arra vágyik valaki. Ha ezt látod/érzed az azért van mert ezt akarod látni, tele a púpod és tiszta égen is a felhőt keresed. Írtam a ragequitednél h nincs ezzel gond, én is el szoktam jutni néha ebbe az állapotba és olyankor hanyagolom egy ideig a fórumot.
Sztem korán jöttél vissza, nem a regre értem mert a régit sztem eleve kár volt eldurrantani, hanem az aktív postolásra és arra, hogy olyasmit olvasgatsz amitől kettéb@sz az ideig. Én ha úgy érzem szellőztetnem kell akkor addig szellőztetek amíg nem tudok újra úgy leülni ide, hogy nem hergelem bele magam minden marhaságba.
Aztán most komolyan no offense de definiáljuk már azt a szakmaiságot.., a felhasználó törölve lett de a postok megmaradtak, mutasd már meg nekem az utolsó szakmai postodat, azt ami szerinted az, had lássam mikori.
Szóval érted.., pontosan az általános fórumot érintő hangulatod miatt nem veszed már te sem komolyan a dolgokat, megy a brahi itt és a Vs-ben aztán kb ennyi, nyilván ezzel nincs gond csak ne a szakmaiságot hiányold.Szerintem húzzál be egy-két jó játékot és addig ne logolj be újra amíg a morálod helyre nem jön, told ki őket, elszáll ám az idő egy pillanat alatt. Nyilván ahány ember annyi féle de nekem ez általában kettőtől négy hónapig szokott terjedni, valszeg azért mert helyből betegebb vagyok mint a többség.
Btw, mész vagy maradsz ebben a nagy drámában mert hiszel nekem vagy shem ha ezt a fikodat is törlöd akkor megkereslek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest