- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Pocok256 #14186 üzenetére
Nem feltétlenül leaver kell a vesztéshez, már a team comppal el lehet dobni egy meccset. Nyilván nem olyasmire gondolok, hogy pl. 3 DPS - 1 heal, mert ilyesmi akár működhet is, ha mindenki jó azzal, amit hoz, de 5 DPS már biztos nem, pláne ha van benne <10% win rate-es Hanzo.
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis #14139 üzenetére
Azért, mert nem túl nehéz kikerülni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis #14101 üzenetére
Torbrbrbrbrbrbrbrbrbrb
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Rigormortiis #14046 üzenetére
Elvileg az aktuális skilledhez keres játékosokat, például amikor egy masternek átadtam a gépem QP-zni, a második meccsre már neki talált embert, és ugyanilyen gyorsan visszaállt rám.
-
VoidXs
nagyúr
WoW-ban minden ismert a loot rendszerről, valószínűleg ugyanazt emelték át, legalábbis még a változás előtt. Ott minden egyes tárgynak külön esélye volt, nem ritkaság alapján döntött. Most feltehetőleg a ritkaság és eventesség kiválasztására ugyanez van, aztán keres azok közül valamit, amid még nincs.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #13984 üzenetére
Én már ebben sem vagyok biztos. Ha az olcsók felvásárlása ellen tettek, akkor a legendaryk gyűjtése ellen is. Például lehet, hogy az event legendary külön kategória, valószínűleg így is van, mert sokkal gyakrabban esik eventen értékes cucc. Valamelyik developer update-ben elhangzott, hogy nem akarják, hogy mindenki event skinekben rohangáljon.
-
VoidXs
nagyúr
Tényleg problémás a roham, még a loot boxot is egy perc kinyitni. Viszont ez a menü hihetetlen király.
-
VoidXs
nagyúr
Hány játékost enged be a szerver? Valahogy a közvetlenül az event előtti 5000-es sor annyira nem tűnik soknak.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
freeknight #13945 üzenetére
Ezen a szinten az a legkisebb probléma, ha valaki nem tud DPS-ezni, de az emberek fele a csapatnunkáról még mesében se hallott, bemegy egyedül ultizni és meghalni, a tank is.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #13935 üzenetére
Olyannal is találkoztam, hogy végig groupban volt velünk a srác, erre karakterválasztás közben jön neki a 10 perc ban lelépésért, holott végig ott volt. Valahol érthető, hogy ennyire agresszív, mert még így is sokan hagyják ott a meccset, de néha tényleg szemét. Én még egy tűzriadót is végigjátszottam egyszer.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
ADAM1337 #13933 üzenetére
Nekem 1050-es laptopom és 1070-es asztalim van. Utóbbit megbántam, hülyeség volt annyi pénzt elszórni rá, bár én még akkor vettem, amikor nem emelkedett másfélszeresére a bányászok miatt. Overwatch-ra a 1050 is tökéletesen elég (de amúgy másra is), Full HD-n 100 FPS körül tartja minimum + ultra textúra, közepes árnyék, FXAA mellett.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Ochocinco46 #13928 üzenetére
A renderer device lost probléma tudtommal Windows hiba, legalábbis nálam konkrétan játék közben újrarakta az IGP drivert, és úgy halt be, hogy nem is azon ment a játék. FPS-esést utoljára akkor láttam, amikor Junkertown bejött, de másnap jó lett. Mostanában a hanggal van baj, például egy ismerősömnél voice chat miatt a teljes hang késésbe kerül, nálam néhány dolog (például visszaszámlálás közben valamelyik szám) egyszerűen nem szólal meg.
-
VoidXs
nagyúr
QP-ben el lehet nézni, ha történik ilyesmi, például aki pont elkezd Mei-t gyakorolni, rendszerint a csapat szivatásával indít, általában nem véletlenül. No meg az achievement-vadászok sem járnak a csapat kedvében, de érthető.
Egy Symmetráról tudok 4000 körüli SR-en, ő Luminum, soha nincsenek oda a választásáért.
Neki simán megy ott is az ilyesmi, általában hátulról kezdi meg a healerektől lebontani a csapatot, miközben a másik oldalra nem tudnak nem figyelni. Azért nem ebben az irányban akarok megtanulni játszani, de lehetőleg valami közeltávúval (Mei, Roadhog, Winston), bár Mei miatt már goldon is legalább annyira sírnak, mint amikor van egy Hanzo, holott messze vele vagyok a legjobb.
-
VoidXs
nagyúr
Szevasztok! Ha már két vizsgaidőszakomat is majdnem megkeserítette a játék, annyira beleestem (holott csak egy goldos szerencsétlen vagyok), be kéne szállnom a topikba. No meg mindenképpen meg akarom mutatni, miért esek szét két órája a röhögéstől: hajnali trollkodás, csak mert valahol mondták, hogy ez mekkora szemétség.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest