Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s
    addikt

Volt pár noti és mobil cucc a kezeim között, tisztában vagyok a használatával, de ezt a gépet úgy kaptam meg, hogy 100%-ra fel volt töltve és tényleg csak a beállításokat nézegettem és 1-2 weboldalt közben ettem stb és nagyon hamar lemerült 4órát bírt. A többi gépemmel az első használatnál nem tapasztaltam ilyet soha !
    Másik hiba, az hogy bal alsó és felső saroknál kicsit szétjön az illesztésnél, de az esztétikai hiba inkább. A másik, hogy fekete háttérnél a jobb felső sarokban és picit lejjebb is olyasmi, mintha ott több fényt kapna a kijelző és átüt, ahhoz tudnám hasonlítani, mint ,amikor megnyomod a kijelzőt és ott azon a részen kivilágosodik...bocsi nem tudom ezt jobban leírni.

N-es routerünk van és fix csatornán. Tudom, hogy nem egyforma a teljesítményük, de hát mondtam, hogy a notebook-om is itt van és azon tökéletes a jel. Simán kivihetem az utca feléig látja a jelet, a Tabot meg a hálómba sem tudtam használni, nem hogy kert, még a teraszig sem jut el a jel. Írtam, hogy a végén a router mellett próbálgattam a nappaliban, egy helyben ültem mégis ingadozott a jelszint 2m-re már ! Számomra így használhatatlan...

csabika0001: Egy ismert magyar üzlettől rendeltem (Aqua ). Tudok angolul és mivel 100%-ra volt töltve az akku, amikor kibontottam, akkor miért töltöttem volna rá ? Sérülést nem látok külsőleg, de bármi lehet. :U

Új hozzászólás Aktív témák