- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Útbaigazítás után ezt bezárom.
-
Dr Watson
csendes tag
Sziasztok!
Gondban vagyok az új videókarimmal Gigabyte GTX560 Ti OC. Most vettem (használtan) és próbálgatom, meddig lehet hajtani biztonsággal, de a tesztek alatt - ugyanolyan felbontás mellett- tök ugyanolyan FPS értékek jönnek ki alapbeállításnál, és felhúzva is.
Az alap: Core/Shader freki 900/1800
Felhúzva: 930/1860
Memória freki alapon végig. 1600x1200 felbontás és AAx4 mellett 19-20 FPS jött ki mindkét esetben. Ráadásul néha a teszt végén lefagyott a program (MSI Kombustor és Furmark), amit éppen használtam. Most egy Chieftec 500 W-os táp (tök új) van a gépben, a tápellátás pedig egy gyári hat tűs vga tápról megy, a másik 6 tűs csati pedig két Molexről kapja a tápot, de ezek egy szálon vannak. Lehet, hogy nem kap elég delejt a kártya?
Köszi minden segítséget.
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest