- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Lolek
aktív tag
Hi,
Mit kell beállítani ahhoz, hogy ha kapok egy képet, akkor ne kelljen lementeni hdd-re, hanem megtudjam nézni email-ből.
THX -
Lolek
aktív tag
Hi all,
office xp-nél a következő hibajelenség lépett fel 1-2 gépen.
Új levél létrehozásánál van olyan lehetőség, hogy hivatkozást szúrok be lásd kép:
Viszont pár gépen nincs ilyen vagyis csak a hivatkozás nincs ott...
Minden gépre ugyan az van telepítve RIS & netinstall segítségével!
Thx -
lapa
veterán
mivel sehogyse állt össze a kép megnéztem nagyhirtelen mennyi anyag van valójában az 1,6 gigás pst fájlban. mindösszesen 450 mb az összes alkönyvtár meg mittomén. oké vicces. level 2 volt, hogy megnéztem mit lép, ha kitörlök mondjuk 20-30 mega mailt. a pst mérete változatlan. mondom oké, akkor ez a pst halódik, csinálunk egy újat és meglássuk. rádobtam új pst-t, megmondtam neki használja azt és betoltam a korábbi sent meg inbox satöbbi mappákat. minden frankó, mert az új pst nagyjából tükrözi a valós méretet, kábé 450 mega. kezdtem örülni. persze level 3 gyanánt ebből is töröltem 20-30 mega mailt. a méretváltozás: 427808 --> 427968. ofkorz proper törlés volt, nem csak deleted item toszigálás. szóval szuperül műxik csak épp nem. jogok biztos jók, uttyogy most elvéreztem.
tegnap néztem pont beraktam cégnél az archív pst-met egy archív mappába az exchangen, az egy gigás fájl a művelet végén, mikor más semmise volt benne 300 mb méretű maradt. szal még a 2003-ban sem sikerült jelentős előrelépéseket elérni adatfájlkezelés részirül. ilyen nézési pontbúl nem csodálkozom, hogy most másképp próbálkoznak a windows mail-lel, remélem hasonlóan visszadegradálják fájlalapúra az outlook 12-t is. vagy nemtom. -
lapa
veterán
-
lapa
veterán
sziasztok. van egy xp sp2 home, meg rajta outlook xp. 10 gépindításból 9-szer a ''blabla.pst was not closed properly. vájrá mingyá megjavítom addig nézzed a csíkot.'' üzenet fogad. bezárva X gomb részirül, ha csak a programot indítom újra nincsen baja, csak gép indításkor, restartkor. ötletek?
-
moonman
titán
hát hogy szóljon, ha új leveled érkezett futnia kell
de vannak ilyen kis tálcába épülő progik, amik tudnak pop3 fiókokat figyelni és sipákolnak ha van valami.
Bővebben: link
barátosnédnak valszeg az exchange szerveren kéne beállítani a delivery optionsnél, hogy kitől fogadhat/küldhet levelet.
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
A következő lenne a problémám, kérdésem:
Azt meg lehet csinálni az Outlook-kal, hogy amikor kapok egy üzit akkor valahogy az jelezzen annélkül hogy belépnék az Outlookba? (sima microsoft outlook 2002-es)
Valamit a barátnőm a cégénél nem tud cégen kívülis emilt fogadni (a többi ott dolgozó igen) miért? Beállitás probléma az Outlook-kal? Direkt úgy állították be neki, hogy ne tudjon? Szval hogy lehet megcsinálni, hogy tudjon fogadni? (azt sajna nem tudom, hogy pontosan ott milyen outlooka van) -
benyo
tag
keress rá az outlook.pst-re asszem, de lehet ez csak outlooknál vala
de mingyá bizti segít vmelyik xp guru
[Szerkesztve] -
b.bone
senior tag
adott ez az outlook express meg egy halott windows. új rendszert kell telepítenem a gépre. de én nem ismerem ezt az outlook-ot és le kéne menteni mindent belőle. címlista, levelek, midnen vackot.mit kell honnan lementem, és az ujra install után hova másolnom, hogy outlook-on belül megamaradjon minden?
-
moonman
titán
nebaszki! most megint kipróbáltam, hogy nem én vagyok-e a hülye és egy pillanat alatt törölt mindent. az előbb mijaszaré nem ezt csinálta? két shift is van, mindkettőt próbálgattam már
f@szom -
moonman
titán
meg tudom mondani outlook xp-nek, hogy ne a törölt elemekbe tegye, hanem rögtön törölje az elemeket? szegény exchange kiszolgáló féllábon...
-
?
-
Sziasztok!
Az Outlook 2000-ben tudom, hogy hol kell beállítani azt, ha érkezik egy levél és csak akkor legyen elolvasott, ha megnyitja a levelet a user. De Outlook XP-ben, hol is van ez? A beállításoknál keresem már fél órája, de még nem találtam meg.
Vki?
Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- DOOM - The Dark Ages
- Motoros topic
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest