- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
lapa
veterán
mivel sehogyse állt össze a kép megnéztem nagyhirtelen mennyi anyag van valójában az 1,6 gigás pst fájlban. mindösszesen 450 mb az összes alkönyvtár meg mittomén. oké vicces. level 2 volt, hogy megnéztem mit lép, ha kitörlök mondjuk 20-30 mega mailt. a pst mérete változatlan. mondom oké, akkor ez a pst halódik, csinálunk egy újat és meglássuk. rádobtam új pst-t, megmondtam neki használja azt és betoltam a korábbi sent meg inbox satöbbi mappákat. minden frankó, mert az új pst nagyjából tükrözi a valós méretet, kábé 450 mega. kezdtem örülni. persze level 3 gyanánt ebből is töröltem 20-30 mega mailt. a méretváltozás: 427808 --> 427968. ofkorz proper törlés volt, nem csak deleted item toszigálás. szóval szuperül műxik csak épp nem. jogok biztos jók, uttyogy most elvéreztem.
tegnap néztem pont beraktam cégnél az archív pst-met egy archív mappába az exchangen, az egy gigás fájl a művelet végén, mikor más semmise volt benne 300 mb méretű maradt. szal még a 2003-ban sem sikerült jelentős előrelépéseket elérni adatfájlkezelés részirül. ilyen nézési pontbúl nem csodálkozom, hogy most másképp próbálkoznak a windows mail-lel, remélem hasonlóan visszadegradálják fájlalapúra az outlook 12-t is. vagy nemtom. -
lapa
veterán
-
lapa
veterán
sziasztok. van egy xp sp2 home, meg rajta outlook xp. 10 gépindításból 9-szer a ''blabla.pst was not closed properly. vájrá mingyá megjavítom addig nézzed a csíkot.'' üzenet fogad. bezárva X gomb részirül, ha csak a programot indítom újra nincsen baja, csak gép indításkor, restartkor. ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest