- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
lapa
veterán
mivel sehogyse állt össze a kép megnéztem nagyhirtelen mennyi anyag van valójában az 1,6 gigás pst fájlban. mindösszesen 450 mb az összes alkönyvtár meg mittomén. oké vicces. level 2 volt, hogy megnéztem mit lép, ha kitörlök mondjuk 20-30 mega mailt. a pst mérete változatlan. mondom oké, akkor ez a pst halódik, csinálunk egy újat és meglássuk. rádobtam új pst-t, megmondtam neki használja azt és betoltam a korábbi sent meg inbox satöbbi mappákat. minden frankó, mert az új pst nagyjából tükrözi a valós méretet, kábé 450 mega. kezdtem örülni. persze level 3 gyanánt ebből is töröltem 20-30 mega mailt. a méretváltozás: 427808 --> 427968. ofkorz proper törlés volt, nem csak deleted item toszigálás. szóval szuperül műxik csak épp nem. jogok biztos jók, uttyogy most elvéreztem.
tegnap néztem pont beraktam cégnél az archív pst-met egy archív mappába az exchangen, az egy gigás fájl a művelet végén, mikor más semmise volt benne 300 mb méretű maradt. szal még a 2003-ban sem sikerült jelentős előrelépéseket elérni adatfájlkezelés részirül. ilyen nézési pontbúl nem csodálkozom, hogy most másképp próbálkoznak a windows mail-lel, remélem hasonlóan visszadegradálják fájlalapúra az outlook 12-t is. vagy nemtom. -
lapa
veterán
-
lapa
veterán
sziasztok. van egy xp sp2 home, meg rajta outlook xp. 10 gépindításból 9-szer a ''blabla.pst was not closed properly. vájrá mingyá megjavítom addig nézzed a csíkot.'' üzenet fogad. bezárva X gomb részirül, ha csak a programot indítom újra nincsen baja, csak gép indításkor, restartkor. ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest